Naslovna > Vijesti > Automobil koji je spreman za ekstremnu zabavu!

Škoda Yeti Xtreme

Automobil koji je spreman za ekstremnu zabavu!

Automobil predstavlja modifikaciju već postojećeg Yeti modela, koji je transformisan u atraktivni model spreman za zabavu…

Škoda ima planove na Worthersee događaj! Češki proizvođač za ovu priliku dovozi Yeti Xtreme koncept sportskog off-road automobila, koji je baziran na serijskom modelu Yeti. Ovaj događaj je apsolutni hit, pa nije ni čudo što svi automobilski proizvođači spremaju automobile. Škoda će pored koncepta CityJet prikazati još jedan model. Riječ je o modelu Yeti Xtreme.

 

Baš kao što sam naziv govori, ovaj automobil je modifikacija postojećeg Yeti modela, koji je zahvaljujući vizuelnim izmjenama transformisan u atraktnivi i dinamični kompaktni crossover, koji je spreman za avanturu. Ovaj model pokreće poznati 1.8 litarski TSI motor od 150 KS, koji je uparen sa šestostepenom DSG transmisijom, što mu omogućava da iz mjesta mirovanja do 100 km/h za 9,0 sekundi.

 

 

 

 

 

 

 

Od detalja koji ovaj automobil čine još atraktivnijim jesu off – road pneumatici sa mat sivim naplacima od 17 – inča. Najinteresantnije izmjene se kriju u enterijeru! Naime, Yeti Xtremen će putnicima ponuditi četiri odvojena sjedišta, i to sportska! 

Datum objave: 24/05/2014
Komentarišite ovaj članak


Auto Shop Magazin

Facebook