Naslovna > Vijesti > Beogradski sajam automobila u martu

Definitivno

Beogradski sajam automobila u martu

Naredne, 2013. godine u cijelom svijetu održaće se 14 sajmova automobila, a jedan od njih biće i beogradski Međunarodni salon automobila (OICA), 51. po redu.U istom terminu – od 22. do 31. marta, na Beogradskom sajmu će se održati i sedmi Međunarodni salon motocikala, bicikala i prateće opreme „MOTOPASSION“.

Neuobičajeni termin i povod za konferenciju za novinare na kojoj su najavljene ove manifestacije objasnio je Zoran Lupšić, šef projekta Salona automobila: 

 

Sajam automobila organizujemo punim kapacitetima, po uobičajenoj koncepciji, uz učešće proizvođača i uvoznika motornih vozila, kao i predstavnika pratećih industrija. U prethodnom periodu bilo je mnogo nedoumica i senzacionalističkih priča o navodnom neodržavanju ove manifestacije, ali sada je jasno da one nisu tačne. Istina je da u ovoj oblasti postoje veliki problemi, koje smo uspjeli da prevaziđemo zajedno sa našim partnerima – Srpskom asocijacijom uvoznika vozila i dijelova, Udruženjem proizvođača drumskih vozila Srbije i novim generalnim sponzorom – Kompanijom DDOR iz Novog Sada. Očekujemo i uobičajeni broj posjetilaca, oko 130 hiljada, koji će moći da vide najnovije modele automobila prikazane u Parizu, kao i novitete koji će stići direktno sa Sajma automobila u Ženevi, koji se održava smo nekoliko dana ranije.Novi generalni sponzor Sajma automobila je DDOR Novi Sad. Trogodišnje strateško partnerstvo sa Beogradskim sajmom najavila je Snežana Rožnov, direktorka marketinga, a prave informacije i odlične uslove osiguranja obećao je Siniša Pratljačić, direktor beogradske filijale DDOR-a.

Datum objave: 27/12/2012
Komentarišite ovaj članak


Auto Shop Magazin

Facebook