Naslovna > Vijesti > Dani otvorenih vrata – uštede i do 12.000 KM
FOTO GALERIJA (6)

F-AC

Dani otvorenih vrata – uštede i do 12.000 KM

Zabavom za prijatelje i kupce F-AC je započeo manifestaciju „Dani otvorenih vrata“ koja kupcima Ford vozila donosi izuzetne pogodnosti i niske cijene prilikom kupovine novih vozila.

Na akcijskoj prodaji  će se naći svi modeli Forda, a koja će omogućiti uštede čak i do 12.000 KM, a šampionski modeli Fiesta i Focus će ovih dana također biti dostupni uz velike popuste. Na prvom dijelu večeri, F-AC tim je predstavio događanja iz proteklog perioda. Tako su prisutne zvanice imale priliku vidjeti retrospektivu vrlo uspješne kampanje uz UEFA događanja, koja Ford tradicionalno prati.

 

Predstavljene su i nove akcije iz F-AC, poput prodaje lagerskih vozila i servisna akcija. Predstavljeni su i zabavni sadržaji kuće, poput nove nagradne igre koja je nedavno pokrenuta u suradnji sa vrlo slušanom regionalnom radio stanicom i već bilježi prve uspjehe. Za zabavu je na ovoj večeri bio angažovan i „Feedback“ band, koji se pobrinuo da noć zaista bude drugačija od drugih.

„Proteklih 8 godina, s posebnim naglaskom na posljednjih nekoliko koje su bile vrlo teške za auto industriju općenito, F-AC je unatoč preprekama narastao u respektabilnu kompaniju. Vrlo smo svejsni da bi put koji smo prešli do danas bio teži da nismo imali Vašu podršku“, rekao je direktor Alan Filipec, zahvaljujući se gostima.Zabava je nastavljena u dobrom raspoloženju i uz obećanje iz F-AC da će ovo događanje „Dana otvorenih vrata“ prerasti u tradicionalno godišnje okupljanje svih koji svojom podrškom i dobrim duhom aktivno učestvuju u daljnjem razvoju ove kuće.

Datum objave: 08/06/2012
Komentarišite ovaj članak


Auto Shop Magazin

Facebook