Naslovna > Vijesti > Dođi i vozi

Prodajna akcija

Dođi i vozi

“Dođi i vozi” naziv je prodajne akcije koju organizuju ovlašteni Volkswagen, Audi, SEAT i ŠKODA trgovaci: ASA PVA i ASA PSS u okviru Dana otvorenih vrata.

Akcija počinje u ponedeljak 29.10. i traje do subote 03.11.2012.Sve posjetioce očekuju brojne pogodnosti kod kupovine lagerskih vozila.Pored velike ponude akcijskih modela, pripremili smo i specijalne popuste do 10% zavisno od modela. Tu su i poklon paketi od kojih izdvajamo Cobra alarm i prvi servis GRATIS na već akcijskim modelima Volkswagen Golf i Škoda Octavia. Za Seat modele kupci mogu birati između varijante prva tri servisa GRATIS ili 4 zimske gume Dunlop.

Pored bogate ponude novih vozila, tu je i velika ponuda rabljenih vozila. Za naše posjetioce smo u ovom periodu omogućili besplatnu procjenu vozila, kao i ponudu “staro za novo”.
U saradnji s ASA Aleasingom i ASA OSIGURANJEM obezbijedili smo posebne pogodnosti za kupce kad su u pitanju finansiranje i osiguranje vozila.Ovom prilikom također želimo obavijestiti sve naše posjetioce da saloni ASA PVA i ASA PSS od 22.10.2012. imaju novo radno vrijeme:svakim radnim danom od 08:00 do 20:00 sati; subota od 10:00 do 18:00 sati

 

Datum objave: 30/10/2012
Komentarišite ovaj članak


Auto Shop Magazin

Facebook