Naslovna > Vijesti > Došlo vrijeme za zatezanje bora

Audi predstavio redizajnirani A7 Sportback

Došlo vrijeme za zatezanje bora

Audi je za verzije sa pogonom na prednje točkove ponudio modifikovanu 7- stepenu DSG transmisiju...

Nakon više od četri godine, koliko se model A7 Sportback nalazi na tržištu, Audi je odlučio da je baš ovaj period u godini idealan za zatezanja bora. Upravo zbgo toga, Audi je osvježio svoj luksuzni model, A7 Sportback. Uljepšavanje ovog automobila obuhvata neke blage „kozmetičke“ promjene na karoseriji, kao i unaprijeđene pogonske grupe, te sisteme transmisije.

 

Uz sve to, pogonskoj gami dodat je model 3.0 TDI Ultra, koji posjeduje turbodizel snage 220 KS, a omogućava prosječnu potrošnju od samo 4,7 litara. Svi motori u ponudi, dva dizelaša i dva benzinca, ispunjavaju sve buduće Euro VI norme. Kada govorimo o sistemima prenosa, Audi je za verzije sa pogonom na prednje točkove ponudio modifikovanu 7- stepenu DSG transmisiju, umjesto dosadašnjeg 8 – stepenog Multritronic CVT mjenjača.

 

Najveća spoljašna promjena koja je vidljiva jeste tzv. „singleframe“ maska, koja je u skladu sa svim ostalim modelima iz game. A7 Sportback može sa pohvaliti i glavnim svjetlosnim grupama u LED tehnologiji, pored postojećih LED dnevnih svjetala. Cijena redizajniranog modela očekuje se da ostane ista, baš kao i aktuelna verzija. 

 

Datum objave: 24/05/2014
Komentarišite ovaj članak


Auto Shop Magazin

Facebook