Naslovna > Vijesti > DS4 Racing koncept

Citroen

DS4 Racing koncept

Prodana u više od 180 000 primjeraka u svijetu, DS linija nastavlja nastavlja svoj uspjeh otkrivajući povodom Salona automobila u Ženevi konceptni automobil Citroen DS4 Racing Concept. Kao i za DS3 Racing, inženjeri Citroen Racing i ekipa za stil udahnuli su u DS4 natjecateljski imidž marke.

Ovaj konceptni automobil, predstavljen prvi puta na Salonu automobila u Ženevi, posjeduje 100 % Racing atribute. Podvozje je spušteno za 35 mm u odnosu na serijsku izvedbu, a prag kotača je širi sprijeda 55 mm i 75 mm straga.

 

Konceptni automobil sadrži elemente kao što su difuzor zraka, donji pojas školjke i proširenja blatobrana. Njegov 1,6-litarski turbo motor razvija 256 KS ili 160 KS/l, koji je razvio Citroen Racing, što predstavlja rekord za serijski automobil. Ovaj spektakularan rezultat povezan je sa smanjenom emisijom CO2 ograničenom na 155 g/km.Njegova šasija i podvozje također su dorađeni. Sustav kočenja sprijeda raspolaže 4 klipnim kočionim čeljustima i specifičnim diskovima čiji je promjer 380 mm. Konačno, Citroen DS4 Racing Concept je opremljen sa širim 19’’ gumama (235/40).Druga velika značajka konceptnog automobila Citroen DS4 Racing Concept: njegova mat siva boja s reljefnom teksturom. To je premijera u svijetu automobila. Zahvaljujući svojoj strukturi, ova jedinstvena boja drugačije prima svjetlost, ističući još više linije vozila. Moderna i umjerena boje, ali istovremeno robusna. Idealna za sporsku izvedbu. Kako bi doradili vanjske linije, Citroen DS4 Racing Concept dobiva dvobojni krov i opremljen je specifičnim dvobojnim aluminijskim naplatcima.

 

Datum objave: 25/02/2012
Komentarišite ovaj članak


Auto Shop Magazin

Facebook