Naslovna > Izdvajamo iz sadrzaja > FCA Srbija nagradila najbolje

Stellantis nagrada za studente 2023

FCA Srbija nagradila najbolje

Program Stellantis nagrade za studente slavi konitnuirano učenje i doprinosi održivoj budućnosti, nagrađujući ove godineviše od 600 maturanata i diplomaca novčanim nagradama u više od 24 zemalja...

Najuspješniji đaci i studenti, djeca zaposlenih u FCA Srbija, dobili su novčane nagrade u sklopu Stellantis nagrada za studente. Ova inicijativa, koja se širi širom svijeta, ima za cilj da proslavi važnost obrazovanja. Nagrade su kreirane s dugom istorijom i modernom vizijom, s namjerom da podrže buduću generaciju mladih lidera. Ove nagrade su usmjerene ka podršci održivosti i kontinuiranom učenju tokom cijelog života, a posebno ističu studente koji obećavaju da će doprinijeti pozitivnim promjenama u svijetu. Kao kompanija posvećena ostvarivanju strateškog plana Dare Forward 2030, sa naglaskom na čistoj i pristupačnoj budućnosti mobilnosti, Stellantis je ove godine posebno tražila od učesnika da u svojim prijavama podijele i svoje viđenje teme dekarbonizovane mobilnosti koja je dostupna svima. Svojom posvećenošću služenju budućim generacijama, ova kompanija nastavlja svoje napore ka pozitivnim promjenama u oblasti mobilnosti i unapređenju svijeta u cjelini.

 

 

 


Djeca zaposlenih koja su nedavno završila srednju školu ili univerzitet, a istakla su se izuzetnom akademskom izvrsnošću, posvećenošću zajednici i ličnom motivacijom, danas su nagrađena. Ovaj program nagrada postoji od 1996. godine, a do sada je oko 15.000 maturanata, diplomaca i postdiplomaca dobilo priznanje. Kao globalni program nagrada koji obuhvata šest regiona i 24 zemlje, Stellantis nagrade za studente doprinose održivoj budućnosti za sve. Ove godine, ove nagrade se održavaju kao drugo izdanje u okviru Stellantis grupe.

Datum objave: 20/11/2023
Komentarišite ovaj članak


Auto Shop Magazin

Facebook