Naslovna > Vijesti > Glavna nagrada Muameru Hodžiću

„Spoji i osVWoji“

Glavna nagrada Muameru Hodžiću

Prethodna tri mjeseca na zvaničnoj Facebook stranici VW BiH trajala je nagradna igra Spoji i OsVWoji u kojoj je najbolji bio Muamer Hodžić

Protekla tri mjeseca trajala je Volkswagen poklon igra sa svojim odveć prepoznatljivim sloganom „Spoji i osVWoji“. Naime, Volkswagen BiH u saradnji sa modnom kućom Mango i Petrol BH Oil Company, je poklonio  vrijedne poklone svojim vjernim fanovima  Volkswagen BiH Facebook fan page-a.Ova interesantna igra je počela 07.09.2011. godine od kad su svi zainteresovani mogli učestvovati u igri na način da slože puzle sa slikama modela Pola i Golfa (ovisno o tome da li je riječ o mladiću ili djevojci), a rezultati igre su bivali objavljeni na Facebook zidu.

 

Privlačne poklone za nju: Mango poklon-bonovi  i njega: VW muške jakne osvojilo je šest sretnih dobitnika. Izvršeno je i izvlačenje glavne nagrade kada je najsretniji od učesnika, Muamer Hodžić iz Sarajeva, osvojio  vikend sa Volkswagen Polo-om i punim rezervoarom goriva, koji je darovala Petrol BH Oil Company.Volkswagen BiH će i dalje, po svom dobrom maniru, nastaviti da nagrađuje svoje vjerne i buduće fanove Volkswagen BiH Facebook fan page-a.

Datum objave: 14/12/2011
Komentarišite ovaj članak


Auto Shop Magazin

Facebook