Naslovna > Vijesti > iBeetle koncpet

Volkswagen

iBeetle koncpet

Kompanija Volkswagen na sajmu automobila u Šangaju, predstavila je iBeetle koncpet, koji na tržištu možemo da očekujemo već iduće godine...

Kompanija Volkswagen je sajam automobila u Šangaju, iskoristila da predstavi svoj novi “iBeetle“ koncept. Ovaj koncpet se očekuje na tržištu već od naredne godine.

 

U svijetu postoji stereotip da većina vlasnika nekog Volkswagen vozila, uglavnom koriste i iPhone. To su ozbiljno shvatili u ovoj kompaniji, pa su odlučili da Kini predstave prvu liniju automobila iz Volkswagen grupe, u kojoj će upravo iPhone postati integrisana komponenta.

 

Ovaj model će da bude dostupan kao kupe i kabriolet, a odlikovaće ga specijalne aplikacije sa funkcijama, poput Trainer, Reader i slično, koje će vozačima uveliko olakšati da telefon koriste jednostavno i sigurno u toku vožnje.

 

Ono što će takođe da odlikuje „iBeetle“, biće 18-inčni točkovi, kao i crne pločice na pragovima. Opcija zaista ima mnogo, ali za neke detaljnije informacije ipak ćemo morati da sačekamo još neko vrijeme. 

Datum objave: 25/04/2013
Komentarišite ovaj članak


Auto Shop Magazin

Facebook