Naslovna > Izdvajamo iz sadrzaja > Izabran najbolji prodavac na Nestro benzinskim stanicama

Nestro Petrol

Izabran najbolji prodavac na Nestro benzinskim stanicama

Dragan Tomić, najbolji je prodavac Nestro benzinskih stanica, a radi na benzinskoj stanici u Boriku u Banjој Luci. Ovo je rezultat dvodnevnog takmičarskog konkursa „Najbolji u struci“ koji je proveo Nestro Petrol, za katetoriju prodavac, a u cilju poticanja, motivacije i na kraju nagrade za najboljeg,za izvrsnost usluge.

Konkurs je trajao dva dana tokom kojeg su takmičari, prodavci sa Nestro benzinskih stanica rješavali teorijske testove, ali i praktične zadatke: zaprimanje nafte, pozicioniranje proizvoda na policama i usluga ka klijentu. Devetočlana komisija sastavljena od predstavnika „Nestro Petrola“ i „OPTIMA Grupe“ je na osnovu prikazanog znanja izabrala još trojicu radnika koji su pokazali zavidan nivo znanja, spretnosti i uslužnosti. Drugo mjesto osvojio je Nemanja Brkić koji radi u Srbcu, dok su treće mjesto zauzela dva radnika Željka Kušljić, Nestro benzinska stanica Brod 2 i Davor Žarkov, benzinska stanica Kozarska Dubica 2.

 

 

 

 

 

Nestro benzinske stanice dnevno posjeti preko 20.000 kupaca, prodavci su ti koji su prvo lice kompanije i treba da imaju dovoljno znanja da pruže neophodne informacije o proizvodima, da izdaju račune, naplate, prime pa i slože robu iz dodatnog asortimana, da budu ljubazni i gostoljubivi. Svjesni pozicije prodavca koji je izložen zahtjevima kupaca, a od čije profesionalne usluge zavisi odluka kupca da se ponovo vraća na Nestro benzinske stanice, kontinuirano radimo na profesionalnom odnosu i izvrsnosti usluge, u tom cilju provodimo i konkurs „Najbolji u struci“, ističe Rais Safin generalni direktor Nestro Petrola. Kao dodatnu motivaciju kompanija je obezbjedila finansijske nagrade za najbolje: 1.500 KM za najboljeg, za drugopozicioniranog 1.000 KM, a za osvojeno treće mjesto, oboje pozicioniranih osvojili su po 500 KM.

„Benzinska stanica na kojoj radim je u redu velikih, nas dnevno posjeti preko 1.500 kupaca. Velika je to fluktuacija kupaca, a danas kada je benzinska stanica i bogato opremljena prodavnica, te pruža i druge usluge, izazov je završiti dan, a da su klijenti zadovoljni i da nam dolaze ponovo. Ekipa je dobra na benzinskoj stanici Borik, pa mi dnevne obaveze ne padaju teško, a sama titula najboljeg i novčana premija daju mi novu motivaciju“, rekao je Dragan Tomić najbolji prodavac Nestro benzinskih stanica. Kvalitet usluge na vrhu je liste odluka kupaca pri izboru mjesta kupovine.  Svjesni da komunikacija sa kijentima nije ni jednostavna ni laka Nestro Petrol kontinuirano radi na povećanju efikasnosti kvaliteta rada, profesionalnih veština, poboljšanja radne discipline i razvoja korporativne kulture prodaje.  Konkurs „Najbolji u struci“ Nestro Petrol je provodio na Nestro stanici u Laktašima.

Datum objave: 07/07/2021
Komentarišite ovaj članak


Auto Shop Magazin

Facebook