Naslovna > Vijesti > McDonalds u BiH u Peugeot vozilima

Saradnje

McDonalds u BiH u Peugeot vozilima

Peugeot BiH je ozvaničio početak saradnje sa kompanijom McDonald`s. Vozni park kompanije McDonald`s BiH biće bogatiji za vozila Peugeot 3008.

Saradnja je predstavljena na zvaničnom otvaranju prvog Drive restorana McDonalds-a u BiH,  19.12. u Sarajevu kojeg su pred velikim brojem zvanica i predstavnika medija zvanično otvorili Patrick Moon, američki ambasador u BiH i Nermin Nikšić, premijer Federacije BiH.

 

“Drago nam je da smo uspostavili saradnju sa McDonalds-om jer se radi o velikom brendu koji je dolaskom u BiH izazvao veliku pažnju javnosti. Činjenica da su se odlučili za Peugeot i izabrali model 3008 potvrda je da je kompanija u Peugeot vozilima prepoznala kvalitet i pravog partnera. Iako su Peugeot i McDonald`s dvije kompanije koje dolaze iz potpuno različitih industrija vjerujemo da nas po strategiji poslovanja, naročito kada govorimo o značaju društvene odgovornosti, mnogo toga spaja. U narednoj godini u planu je intenziviranje marketinške saradnje između naših kompanija”, istakao je Ismet Kapo, generalni direktor kompanije Vermont, generalnog uvoznika i distributera Peugeot proizvoda za BiH.Prva narudžba u Drive restoranu McDonaldsa, uz veliku pažnju prisutnih, urađena je iz novog „lava“ Peugeot model 508.

Datum objave: 29/12/2011
Komentarišite ovaj članak


Auto Shop Magazin

Facebook