Naslovna > Vijesti > Mercedes-Benz A-Class 2018.

Mercedes-Benz

Mercedes-Benz A-Class 2018.

Iako transformacija ''A'' klase iz mini gradskog MPV-a u kompaktni hatchback prošla vrlo uspješno uvijek postoje segmenti koji se mogu poboljšati.

Prije nekoliko dana pisali smo o ''A'' sa oznakom AMG koja će u odnosu na trenutno aktuelni model iste oznake donijeti niz konkretnih poboljšanja. Po najnovijim informacijama neće se poboljšati samo AMG verzija nego cijela gama što je i očekivano.   
Do sada se najviše pritužbi moglo čuti na račun prilično klaustrofobićnog zadnjeg dijela te loše vidljivosti prema nazad. Iz Mercedes-Benza sada stiže obećanje da će detaljno redizajnirana ''A'' klasa nuditi znatno više prostora na svim pozicijama. Uz povećanje dimenzija unutrašnjost će biti oplemenjena boljim materijalima te cijelim arsenalom digitalne tehnologije.

 


Obrtni prekidač na centralnoj konzoli zamijenit će touchpad, sličan onome koji se već nalazi u većim i novijim modelima Mercedes-Benza.
Od 2018. svi će sistemi za aktivnu i pasivnu sigurnost biti dostupni i u baznoj verziji što je za svaku pohvalu.
Kao i do sada osnovne će verzije imati pogon na prednju osovinu dok će se uz nadoplatu moći naručiti sofisticirani 4x4 pogon.
Premijera se očekuje iduće jeseni u Frankfurtu.

Datum objave: 01/08/2016
Komentarišite ovaj članak


Auto Shop Magazin

Facebook