Naslovna > Vijesti > Mjesec specijalnih ponuda

Porsche Sarajevo

Mjesec specijalnih ponuda

Kompanija Porsche Sarajevo, koja se bavi prodajom automobila Volkswagen, Audi, Škoda, Seat i Volkswagen privredna vozila, u saradnji s Porsche Leasing, pripremila je posebnu ponudu za svoje kupce ...

„U ovom vremenu darivanja, odlučili smo obradovati sve naše kupce vrijednim poklonima u vidu specijalnih cijena i pogodnosti kod kupovine novih vozila“, istakla je Aldina Hadžić, rukovodilac prodaje u Porsche Sarajevo. U ponudi su lagerski modeli vozila Volkswagen, Audi, Škoda, Seat i Volkswagen privredna vozila, a ukoliko se odluče za finansiranje putem Porsche Leasinga, prilikom kupovine novog vozila, kupci dobivaju na poklon 4 zimske gume i prvu godinu KASKO osiguranja GRATIS.

 

Kompanija Porsche Sarajevo je nedavno pod istim krovom otvorila i novi Seat salon, tako da sad sve modele mozete pogledati na jednom mjestu: Volkswagen privredna i putnička vozila, te  Audi i Seat na adresi Bulevar Meše Selimovića 16,  a Škoda modele odmah preko puta u ulici Trg međunarodnog prijateljstva 24. Mjesec specijalnih ponuda u Porsche Sarajevo počinje danas 14. decembra i traje do sredine januara 2016. godine. U pitanju su vrhunski modeli i za koji god se odlučite, neće pogriješiti, a uz pogodnosti koje se nude, odluka o kupovini nikad nije bila lakša.

 

Datum objave: 14/12/2015
Komentarišite ovaj članak


Auto Shop Magazin

Facebook