Naslovna > Vijesti > „Moj auto“ na FTV-u i RTRS-u

Od 2. januara

„Moj auto“ na FTV-u i RTRS-u

„Moj auto“ naziv je nove emisije koja će se u 2012. godini emitovati svakim radnim danom na Federalnoj televiziji i televiziji Republike Srpske u 19 sati i 25 minuta.

 Prva emisija će biti prikazana 02. januara 2012. godine, a u njoj će biti predstavljena kompanija ASA AUTO, koja je ujedno i nosilac ovog projekta.„Moj auto“ predstavlja jedinstveni serijal emisija koje su namjenjene svim ljubiteljima automobilizma.Kroz emisiju gledaoci će svaki dan moći da da se upoznaju sa posljednjim novostima iz svijeta automobilizma, aktivnostima svih brendova unutar Volkswagen grupacije, aktuelnim modelima, akcijskim ponudama.

 

Emisija će sadržavati i rubriku auto leksikon, koja je isključivo edukativnog sadržaja, a ima za cilj da upozna širu javnost sa ključnim automobilskim pojmovima i terminologijom.Gledaoci će „Moj auto“ moći pratit tokom cijele 2012. godine, a u emisiji će biti predstavljena i trgovačka mreža u Bosni i Hercegovini za brendove koje zastupa ASA AUTO (Volkswagen, Škoda, Audi, Seat, Porche). Također, gledaoci će moći da uživaju u kraćim reportažama o testiranju pojedinh modela, kao i intervjuima sa stručnjacima iz automobilske industrije.Automobil je nezamjenjivo sredstvo u modernom svijetu, koji nameće brojne potrebe. Uzimajući u obzir ove elemente „Moj auto“ će ponuditi gledaocima novi pristup u svijet automobilizma, te im omogućiti lakše i jednostavnije zadovoljavanje potreba.

Datum objave: 28/12/2011
Komentarišite ovaj članak


Auto Shop Magazin

Facebook