Naslovna > Vijesti > Multimedijski sustav MyLink donosi integraciju s pametnim telefonima

Chevrolet

Multimedijski sustav MyLink donosi integraciju s pametnim telefonima

Nova generacija Chevroletovog multimedijskog sustava zove se Chevrolet MyLink i nudi vozačima novu razinu praktičnosti i prilagodljivosti putem povezivanja s pametnim telefonom.

Chevrolet MyLink objedinjuje sadržaje pametnog telefona na zaslonu u boji, visoke razlučivosti, osjetljivom na dodir, dijagonale sedam inča. Povezivanje s uređajima kao što su MP3, iPod, iPad i slični, ponuđeno je putem USB-a ili Bluetootha. Tu je i zasebna utičnica za punjač za prijenosne glazbene uređaje koji ne podržavaju spajanje putem USB-a ili Bluetootha

 

.„Kupci nam govore da su svoje pametne telefone podesili baš onako kako im odgovara te da bi savršen automobilski multimedijski sustav trebao proširivati mogućnosti njihovih pametnih telefona umjesto da ih duplicira. I upravo je to suština MyLinka“, rekla je Susan Docherty, predsjednica i izvršna direktorica Chevrolet Europe.Sa Chevrolet MyLinkom u Cruzeu i Aveu, pametni telefon zapravo funkcionira isto kao vanjski disk u ugrađenom multimedijskom sustavu. Vlasnici kompatibilnih uređaja mogu donijeti vlastite multimedijske sadržaje u vozilo putem USB-a ili spojiti pametni telefon putem Bluetootha.Telefonske je pozive moguće uspostavljati bez biranja broja – vozač iz pohranjenog direktorija samo odabere ime, dodirne značajku za pozivanje i poziv se uspostavlja putem zvučnika vozila. 

 

Također je moguće jednostavno pristupati vlastitim playlistama, fotogalerijama, telefonskim imenicima i ostalim pohranjenim multimedijskim sadržajima i podacima.Dok je god automobil parkiran i u mirovanju, putnici mogu gledati videosadržaje i personalizirane prezentacije. Sustav se oslanja na najnoviju tehnologiju, no istovremeno je jednostavan za korištenje, nudeći modernim vozačima puno praktičnih prednosti. Kasnije tijekom godine bit će ponuđena i mogućnost preuzimanja određenih aplikacija, čime će se Chevrolet MyLink moći nadograditi prema osobnim potrebama.Zaslon u boji, osjetljiv na dodir, dijagonale sedam inča proizvodit će tvrtka LG Electronics, a sadrži pet izbornika kojima se lako kretati (Audio, Slike & Filmovi, Telefon, Povezivanje telefona i Postavke) i odabirati razne značajke na njima.Ova će multimedijska tehnologija prvo biti dostupna, i to od ljeta 2012., s modelima Cruze i Aveo. Svi automobili opremljeni sustavom MyLink također će dolaziti sa stražnjom kamerom.

Datum objave: 03/03/2012
Komentarišite ovaj članak


Auto Shop Magazin

Facebook