Naslovna > Izdvajamo iz sadrzaja > Najbolji svjetski filmovi o snowboardingu

Zimske radosti traju

Najbolji svjetski filmovi o snowboardingu

Bez obzira tražite li inspiraciju prije prvog spusta s instruktorom ili želite poboljšati svoje vještine i naučiti neki novi trik, pripremili smo izbor od 30 svjetskih filmova o snowboardingu koji su dostupni potpuno besplatno...

Zima još uvijek traje, a ljubitelji snježnih sportova nestrpljivo čekaju da naše olimpijske zvijezde zablistaju na snijegu. Sada je savršeno vrijeme za uživanje u izboru od 30 najboljih snowboard filmova. Izbor je raznolik, tako da svatko može pronaći nešto za sebe. Ovdje su samo neki od dostupnih filmskih naslova. "Under Black Flag" je retrospektivni film Pirate Movie Productionsa koji obuhvaća 20 godina snježnih avantura. Kroz lične omiljene video segmente, prati živote legendarnih snowboardera poput Gigi Rüfa, Marco Feichtnera, Eliasa Elhardta i Kallea Ohlsona.

 

 

 


"Burton My Turn" je film koji pruža petorici snowboardera priliku da ispričaju svoje priče i ostave svoj trag na praznom platnu. U ovom filmu, Zeb Powell, Dima Luchkin, Liu Jiayu i Reto Gurtner dijele svoje jedinstvene perspektive i inspirirajuće priče koje će promijeniti način na koji gledate na snowboarding.
"Layers" je film koji istražuje višestruki ekosistem snowboardinga, odajući počast jedinstvenim ljudima, mjestima i ličnostima koje su oblikovale kulturu ovog sporta. Kroz "Nitro Snowboards - Layers" otkrivamo dubinu i raznolikost snowboarding kulture te kako se ona neprestano razvija.

 

 

"Chasing Winter" prati Marka McMorrisa i internacionalni tim stručnjaka za Slopestyle i Big Air kroz sezonu 2020./2021., prikazujući njihove izazove i uspone u svijetu profesionalnog snowboardinga. Ovaj dokumentarac nudi jedinstveni uvid u život profesionalnih snowboardera.
"Schnitzel Time - An Austrian Dream" je film Clemensa Millauera koji prikazuje različite aspekte snowboardinga na zabavan i atraktivan način. Kroz vožnju u prirodi, parkovima i urbanoj okolini, ova avantura otkriva duh snowboardinga kroz objektiv austrijskog sna.

Datum objave: 21/02/2024
Komentarišite ovaj članak


Auto Shop Magazin

Facebook