Naslovna > Izdvajamo iz sadrzaja > Najkraći put do zimskih guma

Aktuelno – Akcija Unitrade-a i ASD centara

Najkraći put do zimskih guma

U okviru aktuelne akcije kompanija Unitrade i njeni ASD centri nude široku paletu zimskih guma proizvođača Goodyear, Pirelli, Sava, Debica, Mentor i Fulda...

Kompanija Unitrade d.o.o. Ljubuški, samostalno i uz mrežu poslovnica ASD u Mostaru, Banjaluci, Orašju, Rami, Bihaću, Brčkom, Bijeljini, Jajcu, Vitezu, Tuzli, Širokom Brijegu, Čapljini, Stocu i u Sarajevu, sprovodi veliku akcijsku prodaju zimskih guma proizvođača: Goodyear, Pirelli, Sava, Debica, Mentor i Fulda.

 

GOODYEAR Dunlop Sava Tires je jedno od najvećih i najuspješnijih poduzeća za proizvodnju automobilskih guma u srednjoj Europi. U svojoj ponudi ima veliki izbor proizvoda za lične automobile, sportske terence (SUV), te lagana teretna i teretna vozila. Danas je Goodyear jedno od najvećih poduzeća za proizvodnju guma, koje je prisutno na šest kontinenata. Osim guma robne marke Goodyear, proizvodi i gume drugih cijenjenih robnih marki, kao što su Dunlop, Kelly, Fulda, Lee, Sava i Debica.

 

PIRELLI je vodeći brand po pitanju razvoja novih gumarskih tehnologija i zaštite životne sredine. MIRS tehnologija (Modular Integrated Robotised System) automatske proizvodnje guma, patentirana od strane Pirellija, najnapredniji je sistem konstruisanja i proizvodnje guma, koji garantuje vrhunski kvalitet proizvoda. Stoljetno iskustvo u proizvodnji guma omogućilo je Pirelliju da u svojim proizvodima objedini maksimalan nivo sigurnosti, dugotrajnosti i udobnosti. Svaka Pirelli guma garantuje i odlične performanse, izuzetan osjećaj za cestu i ponašanje automobila. Ukratko, Pirelli omogućava ugodno i bezbrižno putovanje.

 

DUNLOPOVE gume temelje se na stogodišnjem iskustvu, koje je ova kompanija stekla učestvujući na automobilskim trkama, ali i u konstantnom razvoju gumarskih tehnologija. Visok nivo izdržljivosti, koje Dunlop gume postižu na trkaćoj stazi, prenesen je na putničke gume za cestovnu vožnju. Vodeći proizvođači automobila, kao što su Porsche, BMW, Mercedes i Audi, opremaju svoje luksuzne i sportske automobile u prvoj ugradnji Dunlop gumama.

 

SAVA je članica porodice robnih marki grupacije Goodyear od 2004. godine i od tada prodajom visokokvalitetnih guma po razumnoj cijeni postiže sve veće uspjehe po cijeloj Evropi. Svaka guma, koju kupite od kompanije Goodyear Dunlop Sava Tires, zadovoljava stroge kvalitete. Kada kupite gume Sava, znate da ste odabrali kvalitet: pouzdane gume sa garantovanom izdržljivošću po razumnoj cijeni.

 

FULDA spada u jednu od najpopularnijih robnih marki guma među njemačkim vozačima. Tokom više od stoljeća dizajniranja guma, fokus je ostao nepromijenjen: kombinacija visokog kvaliteta i odlične isplativosti. S vrhunskom upravljivošću, poboljšanim omjerom između cijene i kvaliteta, uz gume Fulda sve su nedoumice o izboru suvišne. Pametno i ekonomično, bez kompromisa u performansama, to je snaga Fulda guma!

 

MENTOR je novi brand Cooper Tire Europa. Amerikanci su ugradili svoju modernu proizvodnu tehnologiju, a sirovine za izradu pneumatika se sada uvoze, pa se nove gume po pitanju kvaliteta ne mogu uporediti sa nekadašnjim modelima Trayala, koji posljednjih godina nisu mogli da zadovolje kriterijume, koje su pred njih postavljala savremena vozila. Cooper Tire je među 10 vodećih proizvođača guma, koji ima više od stoljeća iskustva i primaran fokus je na proizvodnji kvalitetnih proizvoda. Ova guma ima sve predispozicije što se tiče kvaliteta, ima ime iza sebe, a ima i uobičajenu garanciju kao i sve ostale gume na tržištu, po pristupačnoj cijeni, uz visok nivo kvaliteta.

 

U okviru akcijske prodaje zimskih guma, Unitrade i ASD centri svim svojim kupcima, koji se odluče za set od četiri Goodyear gume poklanjaju i mekani zimski pokrivač, kao mali znak pažnje. Aktuelna akcija traje do isteka zaliha.  

Datum objave: 11/12/2013
Komentarišite ovaj članak


Auto Shop Magazin

Facebook