Naslovna > Vijesti > Nova Mercedes-Benz S-klasa

Live stream premijere

Nova Mercedes-Benz S-klasa

Cijeli događaj će se uživo prenositi putem Interneta, a za predstavnike medija ovom prilikom je organizovan i ''Expert Talk'' – online razgovor za predstavnike medija, na kojem će Vam za sva pitanja vezano za novu S-klasu na raspolaganju stajati Mercedesovi eksperti: gosp. Sabine Engelhardt i gosp. Michael Fehring...

U prisustvu internacionalnih gostiju iz svijeta politike, ekonomije i medija, nova Mercedes-Benz S-klasa biti će predstavljena svjetskoj javnosti, u srijedu, 15.5. Na posebno insceniranom događaju u Airbusovom Centru za isporuke modela A380 u Hamburgu, nova S-klasa će se susresti sa najvećim i najmodernijim putničkim avionom na svijetu - Airbusom A380.

 

U čast premijere svoje nove zvijezde, Mercedes je, na ovoj lokaciji gdje Airbusovi kupci preuzimaju svoj novi A380, napravio multimedijalni paviljon. Duže od dvije sedmice 100 radnika je postavljalo ovaj paviljon, za koji je upotrebljeno 35 kilometara električnih vodova, 400 reflektzora, 96 zvučnika i LED video zid širine 28 metara. Hamburški Simfonijski orkestar i jedna veoma popularna R&B zvijezda, svojim nastupima uveličati će ovu večer.

 

Cijeli događaj će se uživo prenositi putem Interneta, a za predstavnike medija ovom prilikom je organizovan i ''Expert Talk'' – online razgovor za predstavnike medija, na kojem će Vam za sva pitanja vezano za novu S-klasu na raspolaganju stajati Mercedesovi eksperti: gosp. Sabine Engelhardt i gosp. Michael Fehring.

 

Pozivamo Vas da pratite ovaj event na http://www.daimler.gomexlive.com. Također, na raspolaganju Vam je mogućnost da integrišete ovaj live stream u Vašu web stranicu ili blog.

Datum objave: 14/05/2013
Komentarišite ovaj članak


Auto Shop Magazin

Facebook