Naslovna > Vijesti > Opel Corsa odnijela pobjedu

Odabran automobil godine u RS

Opel Corsa odnijela pobjedu

Na manifestaciji Izbor automobila 2015. godine Republike Srpske, koja je održana u Banjaluci ubjedljivu pobjedu je odnijela nova Opel Corsa …

Ovu tradicionalnu manifestaciju organizuje redakcija Saobraćaj i mi, pod pokroviteljstvom Ministarstva saobraćaja i veza Republike Srpske i Auto-moto saveza Republike Srpske. “Ministartvo je prepoznalo manifestaciju kao kvalitetan način da istovremeno pokaže pravce razvoja automobilske industrije i ukaže na značaj bezbjednosti svih učesnika u saobraćaju” rekao je Ministar saobraćaja i veza Republike Srpske Neđo Trninić.

 

On je dodao da su statistički podaci o broju stradalih manji, ali da sve nadležne institucije moraju uložiti dodatne napore da se ta vrsta bezbjednosti podigne na viši nivo. Takođe je podsjetio da Ministarstvo učestvuje u globalnoj akciji UN Dekada bezbjednosti u saobraćaju, kojoj je osnovni cilj smanjenje stradalih u saobraćajnim nesrećama.

 

Generalni sekretar Auto-moto saveza Republike Srpske Ranko Babić rekao je da se ovogodišnja manifestacija realizuje pod nazivom Saobraćaj u očima djece, te da su djeca školskog uzrasta foto-snimcima i video-zapisima snimila situacije u saobraćaju, koje im smetaju na putu od škole do kuće.

 

Datum objave: 14/02/2015
Komentarišite ovaj članak


Auto Shop Magazin

Facebook