Naslovna > Izdvajamo iz sadrzaja > Originalni BMW zimski točkovi uz 30% popusta

Auto Centar

Originalni BMW zimski točkovi uz 30% popusta

Užitak zbog dolaska hladnije sezone je veći znajući da ona donosi sigurnost i pouzdanost s originalnim BMW zimskim točkovima...

Originalni BMW kotači, razvijeni zajedno s vodećim proizvođačima guma (npr. Dunlop, Bridgestone, Pirelli i Goodyear) dostupni su uz 30% popusta. Ova posebna ponuda vrijedi do 30.10.2021, a zainteresovani vozači treba samo da kontaktiraju Auto centar Tomić i zatraže komplet po mjeri za svoj BMW. Ovi zimski točkovi pružaju maksimalnu sigurnost na svakom putovanju, jednako kao i veliku udobnost. I zadnje, ali ne manje važno - daju vašem BMW-u odličan izgled. Kad temperatura padne, ljetne gume gube svoje najbolje performanse.

 

 

 

 

 

Gumeni spojevi se ukrute, što rezultira smanjenjem prianjanja i upravljanja. Zato je 7°C signal za zimske gume. Samo posebni gumeni spojevi zimskih guma podnose hladnoću kako bi održali prianjanje i jamčili kratki put kočenja. Dakle, potrebno je uraditi promjenu na vrijeme! Takođe pored primamljive ponude i popusta na pneumatike, Auto centar Tomić posjeduje atraktivnu ponudu novih BMW vozila, a između ostalog zainteresovani kupci mogu da vide modele X3 i X4.
Novi BMW X3 ima moderan izgled koji odaje snažan karakter, s promjenama u dizajnu sprijeda i straga te s naglaskom na klasičnim X-elementima. BMW rešetka bubrega i prednja svjetla redizajnirani su zajedno s donjim dijelom prednjeg odbojnika i stražnjim odbojnikom, a i stražnja svjetla su dobila novi izgled. Visokokvalitetni X elementi poput zaštite podvozja i specifičnih bočnih pragova u stilu prethodne linije X Line ovdje su standardni. Sportski geni SAV-a naglašeni su M sportskim paketom i modelima BMW X3 M40i i BMW X3. Nisko težište, raspodjela osovinskog opterećenja u omjeru 50:50, napredno podvozje i inteligentan sustav pogona na sve točkove xDrive čine BMW X4 jednim od najdinamičnijih vozila u svojoj klasi. Istovremeno, on nudi visok nivo udobnosti. Novi BMW X4 dolazi ekskluzivno s xDrive pogonom, a može se birati između tri dizelska i tri benzinska motora.  Stražnji dio BMW-a X4 odaje autoritet i dominaciju na cesti. Full LED stražnja svjetla u novom stilu osiguravaju još snažniji dojam, dok široke ispupčene ispušne cijevi slobodnog oblika ističu modernost progresivnog Sports Activity Coupéa. U kombinaciji s redizajniranom zaštitom donjeg dijela smještenom između ispušnih cijevi, stražnji dio BMW-a X4 predstavlja bistro, impresivno lice na cesti.

Datum objave: 26/10/2021
Komentarišite ovaj članak


Auto Shop Magazin

Facebook