Naslovna > Izdvajamo iz sadrzaja > Otključaj svoj stil

M:tel LG L70 DUAL

Otključaj svoj stil

LG L70 dual sim je izrađen sa stanjenim kućištem i konturama jedinstvenog dizajna. Prefinjenosti dizajna ovog telefona, za koji se s pravom može reći da odiše stilom, doprinosi elegantni metalni okvir osiguravajući mu trajnost i zaštitu …

Reljefna tekstura poleđine telefona izvedena je od matirane plastike. Pored izuzetnog dizajna telefon se izdvaja i odličnim hardverom. L 70 se ističe  4.5-inčnim IPS LCD ekranom rezolucije 480 x 800, s prednjim panelom koji je zaštićen Gorila Glass tehnologijom treće generacije.Pokreće gadual-core, Qualcomm Snapdragon 200 MSM8210, Adreno 302, Cortex-A7, radnog takta 1.2 GHz, i Adren0 302 grafikom, te osnovnih 4 GB interne memorije, od čega je korisniku dostupno oko 2 GB, uz mogućnost proširenja s micro SD karticama.

 

Operativni sistem koji koristi je Android KitKat 4.4.2. Na poleđini telefona je 5 MP kamera s LED blicem i podrškom za video zapise rezolucije 480p, a prednja je VGA kamera za video chat i selfije. Baterija kapaciteta 2100 mAh obezbjeđuje zadovoljavajuću autonomiju u trajanju do dva dana prilikom srednje intenzivnog korišćenja. Iako svrstan u  nižu  srednju klasu,  pozicioniran je kao veoma pristupačan model namijenjen  velikom krugu korisnika. Kako bi stekli precizniju sliku ovog uređajja pomenućemo da su njegove dimenzije: 127.5 x 66.8 x 9.5 mm. Osim pristupačne cijene, velike dijagonale ekrana, kvalietene izrade i dizajna, te  KitKat Android OS, adut mu je i napredni Knock Code.

 

Naime, jedna od dodatnih funkcija koje krase ovaj uređaj svakako je jedinstveni Knock Code, koji predstavlja vrlo zanimljiv način zaštite privatnosti na LG telefonima. Knock Code dijeli ekran smart telefona na četiri nevidljiva kvadrata, koji će nakon „kucanja" dva do osam puta u odgovarajućem redoslijedu, aktivirati uređaj. Sa više od 80.000 mogućih kombinacija, ova funkcija omogućava mnogo viši nivo bezbijednosti, čak i od sistema za prepoznavanje otiska prstiju. L70 ima i praktičnu Plug and Pop opciju zahvaljujući kojoj slušanje muzike i sinhronizacija fajlova nikad nisu bilii lakši. Plug & Pop na telefonu pokazuje ikone za funkcije kod kojih su potrebne slušalice ili kablovi što omogućava brže korišćenje aplikacija po izboru.

 

Tu je i Capture Plus za spremiti web stranicu i pregledati ju offline. Sačuvajte cijeli članak ili recept za poslije sa Capture Plus funkcijom, koja vam pruža mogućnost da zahvatite prikaz cijele web-stranice, a ne samo njen ograničeni dio. Clip Tray omogućava da kopirate više stavki vizuelno i kopirate na clipboard koji se pojavljuje u obliku prozora na dnu monitora. Kreirajte mjesto za svoju kolekciju informacija odakle ih možete sačuvati ili poslati. LG L70 DUAL samo u  m:telu možete naći po cijeni od 1 KM u tarifi Bez Limita 30.

Datum objave: 09/02/2015
Komentarišite ovaj članak


Auto Shop Magazin

Facebook