Naslovna > Izdvajamo iz sadrzaja > Ovlašteni Mercedes-Benz partner u BiH od sada i kao rent a car

STARline Mercedes-Benz

Ovlašteni Mercedes-Benz partner u BiH od sada i kao rent a car

Preuzimanje vozila je na adresi Osik 4, Blažuj/Ilidža prodajno servisnog centra STARline, a sam proces rezervacije vrši se online i traje jednu minutu...

STARline, ovlašteni Mercedes-Benz partner u BiH čija je osnovna djelatnost prodaja i servisiranje Mercedes-Benz vozila putničkog i komercijalnog programa proširio je svoje poslovanje  na novu djelatnost-usluge rent a cara u cilju pružanja sveobuhvatne usluge svojim klijentima. Rent a car STARline Sarajevo osigurava najam premium vozila sa pet ili osam sjedišta.  Automobili u ponudi pružaju prostranost, udobnost i sigurnost vožnje na cestama glavnog grada Sarajeva, ali i čitave Bosne i Hercegovine.

 

 

 



Ponuda za najam auta, pored kratkoročnog, obuhvata i dugoročne najmove za firme, po posebnim uslovima. Vozila su servisirana i kasko osigurana. “Ideja za ovaj poslovni poduhvat je odgovor na potrebe naših klijenta za najmom modernih premium vozila sa potpunom uslugom. Trenutno u ponudi imamo vozila sa najvećim interesom za najam ( V-Klase, E-Klasa, C-Klasa). Svakako ćemo u narednom periodu bogatiti ponudu vozila, kako bi odgovorili na sve kompleksnije zahtjeve naših klijenata”- istako je Adis Kepeš, direktor STARline-a.

 

Datum objave: 05/07/2022
Komentarišite ovaj članak


Auto Shop Magazin

Facebook