Naslovna > Vijesti > Peugeot ponovo uz Jazz Festival

Saradnje

Peugeot ponovo uz Jazz Festival

Kompanija Vermont, generalni uvoznik i distributer Peugeot proizvoda za BiH već pet godina podržava Jazz Festival smatrajući ovu manifestaciju jednim od najkvalitetnijih kulturno-muzičkih događaja u Bosni i Hercegovini.

16. Jazz Fest će od 30.10. do 4.11. okupiti vrhunske svjetske jazz zvijezde i uz Peugeot, dugogodišnjeg partnera, učesnicima Festivala omogućiti sigurnu i udobnu vožnju tokom njihovog boravka u Sarajevu.

 

„Drago nam je da je Peugeot već pet godina uz Jazz Festival i da nastavljamo sa tradicijom spajanja elegancije i kulture. Ponosni smo što su značajna imena svjetske jazz scene gosti ovog Festivala i što im možemo omogućiti da se uz vožnju u Peugeot vozilima osjećaju još ugodnije u BiH. Organizatori Jazz Festa su Peugeot vozila zbog kvaliteta, elegancije, prepoznatljivog stila i udobnosti prepoznala kao odgovarajućeg partnera i uvjereni smo da će ta saradnja trajati još mnogo godina”, istakao je Ismet Kapo, direktor kompanije Vermont.U šest festivalskih dana publika će imati priliku da uživa u koncertima Taksim tria, Badi Assada, Dhafera Youssefa,  Bojana Z i mnogih drugih.Jazz ljubitelji će imati priliku da i ove godine u Peugeot “coffee corneru” u holu BKC-a uživaju prije i posle koncerata i upoznaju se sa novitetima ovog brenda.Peugeot u BiH podržava nekoliko projekata koji imaju društveno odgovorni karakter i na taj način nastoji pomoći u razvoju društva i podržati slične manifestacije koje će i u budućnosti obogatiti kulturni život građana BiH.

Datum objave: 29/10/2012
Komentarišite ovaj članak


Auto Shop Magazin

Facebook