Naslovna > Vijesti > Peugeot uz senzacionalne cijene pripremio vrhunska iznenađenja

Peugeot dani senzacija 2

Peugeot uz senzacionalne cijene pripremio vrhunska iznenađenja

Akcija „Peugeot DANI SENZACIJA 2“ traje do isteka zaliha i njom su obuhvaćeni svi modeli koji se nalaze na lageru...

Za početak godine Peugeot u BiH je svojim vjernim kupcima pripremio akciju za vozila na lageru pod nazivom “PEUGEOT DANI SENZACIJA 2”, te svojim kupcima ponudio vrhunske pogodnosti pri kupovini.

 

“Ova akcija je zapravo nastavak naše akcije DANI SENZACIJA koju smo imali krajem prošle godine i koja se pokazala veoma uspješnom. Pored specijalnih popusta, svi zainteresovani koji kupe neki od ponuđenih modela iz programa putničkih i privrednih automobila dobiće i prvi redovan servis besplatno. To, međutim, nije sve. Pripremili smo i interesantne poklone u vidu GPS navigacija, smartphone i tablet uređaja, od kojih će kupci moći sami izabrati šta im najviše odgovara, te na taj način učiniti kupovinu svog novog automobila zabavnijom, izjavio je Danijel Despotović, direktor marketinga kompanije Vermont, generalnog uvoznika i distributera PEUGEOT proizvoda za BiH.

 

Akcija „Peugeot DANI SENZACIJA 2“ traje do isteka zaliha i njom su obuhvaćeni svi modeli koji se nalaze na lageru. Više informacija o akciji i ponuđenim modelima svi zainteresovani mogu saznati kod ovlaštenih Peugeot koncesionara ili na www.peugeot.ba. 

Datum objave: 23/01/2014
Komentarišite ovaj članak


Auto Shop Magazin

Facebook