Naslovna > Vijesti > Peugeot vozila isporučena kompaniji NELT

Flotna prodaja

Peugeot vozila isporučena kompaniji NELT

Firma BLOK Sarajevo, ovlašteni Peugeot koncesionar, isporukom 8 vozila započela je saradnju sa kompanijom NELT, jednom od vodećih distributerskih kuća na teritoriji zapadnog Balkana.

“U periodu kada je auto industrija još uvijek pod uticajem ekonomske krize, flotne prodaje i saradnje sa stabilnim kompanijama su veoma značajne za svaku automobilsku kuću. Drago nam je da je kompanija NELT prepoznala vrijednosti Peugeot vozila i da je svoj vozni park obogatila sa našim modelima. Vjerujemo da će Peugeot odgovoriti na sve zahtjeve i da će ova saradnja prerasti u dugoročno partnerstvo na obostrano zadovoljstvo. Naše kompanije dijele osnovne postulate zaštite životne sredine i podrške razvoju zajednice.“ istakao je Ismet Kapo, generalni direktor kompanije BLOK.

 

“Kompanija NELT konstantno nastoji unaprijeđivati kvalitet svojih usluga a proširenje voznog parka je jedan od koraka u ispunjenju poslovne strategije. U Peugeot vozilima i firmi BLOK prepoznajemo pouzdanog partnera u učvršćivanju naše pozicije kao jedne od vodećih distributerskih kuća u BiH”, rekao je Anđelko Batinić, zamjenik direktora kompanije NELT.

 

Datum objave: 16/03/2012
Komentarišite ovaj članak


Auto Shop Magazin

Facebook