Naslovna > Vijesti > Peugeotov najsnažniji model RCZ R

Fotografije sportskog Coupea objavljene na internetu

Peugeotov najsnažniji model RCZ R

Na ovim fotografijama možemo da vidimo izvanrednu sportsku unutrašnjost ovog automobila, koji dobija spektakularna kožna, sportska sjedišta sa naglašenim crvenim šavovima...

Nema potrebe da čekamo petak, dan otvaranj ovogodišnjeg Goodwood Festivala brzine, da bi smo vidjeli fotografije najsnažnijeg Peugeotovog modela ikada. Naravno, riječ je o modelu RCZ R, novom sportskom Peugeotovom Coupeu, čije su se  fotografije ovih dana pojavile su se na internetu i dodatno zagolicale maštu javnosti.

 

Kada gledamo sa estetske strane , ovaj automobil je porpilično promjenjen u odnosnu na prošlogodišnji Koncept, koji smo imali priliku da vidimo na Sajmu automobila u Parizu. Veći je izbor boja, a takođe, dodata je i oznaka “R” na prednju masku automobila.

 

Ove fotografije takođe mogu da nam u potpunosti dočaraju enterijer, koji je zaista spektakularan na prvi pogled. Sjedišta su kožna, sportska sa crvenim šavovima, koja takođe nose oznaku “R”. Crvene rubove takođe možemo da primjetimo i na središnjoj konzoli, a i sama ručica mjenjača je nesvakidašnja.

 

Detalji o pogonu ovog automobila još uvijek nisu precizirani, ali pretpostavlja se da će ga pokretati 1,6 turbo litarski, uparen sa šestostepenim ručnim mjenjačem i sa snagom od 260 “konja”. Međutim, za potvrdu ovih informacija, kao i još neke karakteristike, moraćemo da sačekamo otvaranje Goodwood Festivala brzine. 

 

Datum objave: 10/07/2013
Komentarišite ovaj članak


Auto Shop Magazin

Facebook