Naslovna > Vijesti > Počinju »Exper!ence Hyundai« test dani

Hyundai

Počinju »Exper!ence Hyundai« test dani

Ovaj put početna tačka je Tuzla i to 13., 14. i 15. juni, tako da će građani Tuzle prvi imati priliku da se druže sa Hyundaiem...

Poput prethodnih godina i ove Hyundai Auto BH organizira tradicionalne Exper!ence Hyundai testne dane širom Bosne i Hercegovine.  Svi zainteresirani imati će priliku da testiraju nove Hyundai modele, da se druže sa Hyundai osobljem, učestvuju u interaktivnim nagradnim igra, te saznaju sve što dosad nisu znali o Hyundai-u.

 

Ovaj put početna tačka je Tuzla i to  13., 14. i 15. juni, tako da će građani Tuzle prvi imati priliku da se druže sa Hyundaiem. Svi  zainteresirani imati će dovoljno vremena da testiraju željene modele obzirom da će ovaj event trajati tri dana što je sasvim dovoljno da pronađete malo vremena i posjetite nas ispred tržnog centra Merkator u Tuzli u periodu od 11 h – 18 h. Neki od ponuđenih modela za test biti će i30, ix35, Elantra i  Veloster.

 

Dovoljno je samo da dođete i izaberete model koji vas zanima. Tokom testnih vožnji zainteresirani će imati priliku da saznaju sve o Hyundaievoj jedinstvenoj prodajnoj akciji i njenim pogodnostima, »Imaš staro, želiš novo vozilo?« , gdje 50 % učešća koje uključuje vrijednost vašeg procjenjenog vozila platite odmah, a 50 % počinjete plaćati tek nakon godinu dana.  

 

Nakon Tuzle testni dani održati će se u Banja Luci, Doboju, Mostaru i naravno neizbježno u  Sarajevu ispred BBI centra . 

Datum objave: 12/06/2013
Komentarišite ovaj članak


Auto Shop Magazin

Facebook