Naslovna > Vijesti > Pokrenut regionalni potrošački sajt za GAZPROM benzinske stanice

U okviru širenja maloprodajne mreže

Pokrenut regionalni potrošački sajt za GAZPROM benzinske stanice

Cilj ovog portala je informisanje kupaca o kvalitetu proizvoda s obzirom na to da ova kompanija nudi širok spektar premijum goriva i ostalih proizvoda koji odgovaraju potrebama čak i najzahtjevnijih kupaca...

Beograd, Sarajevo, Bukurešt, Sofija, 16. jun 2014. godine- Potrošački sajt za regionalnu maloprodajnu mrežu GAZPROM, namijenjen potrošačima iz Srbije, Bosne i Hercegovine, Rumunije i Bugarske, je u funkciji i dostupan je na jezicima koji se govore u svim navedenim zemljama kao i na engleskom jeziku. Sajt je osmišljen tako da odgovori na potrebe različitih kategorija potrošača u Srbiji, Bosni i Hercegovini, Rumuniji i Bugarskoj.

 

 

Novi sajt omogućava lak pristup detaljnim informacijama o kvalitetu proizvoda i usluga na GAZPROM benzinskim stanicama pojedincima, korporativnim klijentima i medijima. Pored toga, pokrenuta je i nova onlajn usluga – lokator benzinskih stanica. Na sajtu se mogu naći informacije o tekućim posebnim ponudama i promocijama kako za potrošače u zemljama u kojima žive, tako i za potrošače koji putuju kroz zemlje regiona.

 

Cilj ovog portala je informisanje kupaca o kvalitetu proizvoda s obzirom na to da ova kompanija nudi širok spektar premijum goriva i ostalih proizvoda koji odgovaraju potrebama čak i najzahtjevnijih kupaca. U skladu sa korporativnim sloganom „Najbolje je pred vama“, na GAZPROM benzinskim stanicama se mogu kupiti proizvodi evropskog kvaliteta koji unapređuju rad motora, produžavaju životni vijek motora i smanjuju emisije štetnih gasova, štiteći na taj način životnu sredinu.

 

U okviru širenja svoje maloprodajne mreže u regionu kompanija se intenzivnoj bavi primjenom integrisanog sistema kartica u zemljama regiona. Time je omogućeno korišćenje ove usluge na GAZPROM benzinskim stanicama u Srbiji, Rumuniji, Bugarskoj i Bosni i Hercegovini.

Datum objave: 16/06/2014
Komentarišite ovaj članak


Auto Shop Magazin

Facebook