Naslovna > Teme > Popust na zimske gume i do 30%

Guma M „Priprema vozila za zimu“

Popust na zimske gume i do 30%

U okviru aktuelne akcije „Priprema vozila za zimu“ koju kompanija Guma M sprovodi u svim svojim centrima moguće je kupiti kvalitetne zimske gume Michelin, Bridgestone, Yokohama, Continental, Uniroyal, Matador, Petlas i Sava uz popust do 30%...

 

Kompanija Guma M d.o.o. iz Mostara se kao trgovačko i uslužno preduzeće u automobilskoj branši od osnivanja 1995. godine do danas izgradila i postala jedan od najprepoznatljivijih brendova u Bosni i Hercegovini. Osim kao generalni uvoznik za vozila Renault, Nissan i Dacia za našu zemlju kompanija Guma M se dugi niz godina bavi i uvozom, prodajom i distribucijom automobilskih pneumatika renomiranih svjetskih proizvođača kao što su premijum brendovi: Michelin, Bridgestone, Yokohama, Continental i brendovi srednje i niže klase: Matador, Petlas i Sava. Povrh svega Guma M je i generalni uvoznik za Uniroyal pneumatike, koji u globalnim okvirima važe za lidera u segmentu automobilskih guma namijenjenih korišćenju u kišnim vremenskim uslovima. Uniroyal, ali i sve ostale pneumatike, koji se prodaju pod okriljem mostarske kompanije možete pronaći u svim Guma M centrima, odnosno u Sarajevu, Mostaru, Banjaluci i Tuzli. U kompaniji Guma M ističu da u njihovim centrima osim kupovine novih pneumatika kupci mogu da dobiju i veoma kvalitetne usluge balansa i montaže, odnosno „skladištenja“ guma u takozvanim hotelima za gume.

 

U okviru aktuelne akcije „Priprema vozila za zimu“ koju kompanija Guma M sprovodi u svim svojim bh. centrima bh. vozači osim kvalitetnih zimskih guma, mogu po povoljnim uslovima da kupe i Renault akumulatore, koji su namijenjeni za sve vrste vozila. Ovdje je bitno istaći da svi oni vozači koji se odluče da kupe akumulator u nekom od Guma M centara dobijaju popust od 25% za povrat starog akumulatora. Na sve Renault akumulatore važi jedinstvena trogodišnja garancija, u okviru koje je njihova kontrola ispravnosti, ali i ispravnosti sistema njihovog punjenja na vozilu besplatna. U kompaniji Guma M ističu da u asortimanu kvalitetnih proizvodima, koje bh. kupcima nude u okviru akcije „Priprema vozila za zimu“ imaju i širok izbor aluminijumskih felni renomiranih proizvođača kao što su: Dezent, Aez, Dotz i Enzo. Veliki broj felni ovih proizvođača ponuđen je po sniženim akcijskim cijenama do 31. decembra ili isteka zaliha. Iz kompanije Guma M pozivaju sve zainteresovane kupce da posjete njihove centre i da iz prve ruke saznaju sve o uslovima kupovine novih guma, akumulatora i felni, ali i da se uvjere u vrhunski kvalitet ostalih njihovih usluga. Osim direktno kod prodavaca informacije o aktuelnim akcijama i ponudama moguće je saznati i na internet stranici www.gumam.com.

Datum objave: 15/12/2019
Komentarišite ovaj članak


Auto Shop Magazin

Facebook