Naslovna > Vijesti > Poslovni razgovori bez limita

M:tel

Poslovni razgovori bez limita

M:tel Total Group poslovne tarife osmišljene su kako bi se prilagodile vašim potrebama u poslovnoj komunikaciji, te vam pružile besplatnu i neograničenu komunikaciju sa saradnicima uz potpunu kontrolu troškova ...

Odaberite tarifu za svakog zaposlenog, člana porodice ili partner grupu i uživajte u mnogobrojnim pogodnostima.Tarifni modeli Bez Limita pružaju vam mogućnost besplatnih razgovora, slanja besplatnih SMS-ova (Fair use princip) i neograničeno korišćenje interneta. A pored nabrojanih pogodnosti, svi novi korisnici Bez Limita Flat tarifnog modela koji zaključe ugovor u periodu od 1. februara do 31. marta 2015. godine, imaju mogućnost razgovora prema svim mrežama u BiH po najjeftinijoj jedinstvenoj tarifi u BiH, a po cijeni od 0,14 KM/min.

 

Uz kontrolu troškova i najniže cijene razgovora ka svim fiksnim i mobilnim mrežama u BiH, uz tarifu Bez limita, odaberite i jedan od atraktivnih telefona iz naše ponude po cijeni od 1 KM. Preporučujemo vam Sony Xperia T3, Huawei Ascend P7, Huawei Ascend G630, LG L70 ili LG G3. Podsjećamo da su vam na raspolaganju i druge poslovne tarife poput tarifnog modela Kombinuj Biz, sa mogućnošću da unutar svoje poslovne grupe imate i prepaid korisnike, kao i tarifa Plus, koja vam pruža mogućnost da kreirate svoju poslovnu mrežu prema sopstvenim željama i potrebama sa potpuno besplatnom komunikacijom za korisnike unutar grupe. Iskoristite najbolje modele uspješne poslovne komunikacije, a za više informacija pozovite korisnički servis 066 10 10 10, ili se informišite na stranici www.mtel.ba.

Datum objave: 10/02/2015
Komentarišite ovaj članak


Auto Shop Magazin

Facebook