Naslovna > Vijesti > Povoljniji servis uz garanciju kvaliteta

Asa Auto - Economy dijelovi

Povoljniji servis uz garanciju kvaliteta

Uvođenjem Economy dijelova u ponudu ovlaštenih servisa kompanija Asa Auto je omogućila jeftinije održavanje mnoštva različitih vozila iz VAG koncerna...

U nizu povoljnosti i usluga koje je kompanija Asa Auto, kao ovlašteni uvoznik i direktni trgovac proizvoda VAG koncerna ponudila vlasnicima Volkswagen, Audi, Škoda i Seat vozila u BiH posebno mjesto pripada Economy dijelovima. Ovaj proizvod došao je u trenutku teške ekonomske situacije kada većina vlasnika automobila pokušava da smanji troškove održavanja njihovih vozila.

 

Sa Economy dijelovima to smanjenje je postalo moguće i okviru mreže ovlaštenih servisa, koji za svoj rad i ugrađene dijelove daju čvrstu garanciju. Podsjećamo da se u okviru Economy asortimana nalaze se akumulatori, amortizeri, alternatori, kočione obloge i izduvni sistem.Podsjećamo da se u okviru Economy asortimana nalaze akumulatori, amortizeri, alternatori, kočione komponente i izduvni sistemi. U okviru Economy asortimana nalazi se 15 vrsta alternatora, s kojima je pokriveno oko 80% potreba vozila iz segmenta II i III, i to sa cjenovnom prednošću u odnosu na originalni dio u visini do 25%. U Economy ponudi su i tri vrste akumulatora sa specifikacijama od 61, 72 i 85 Ah. Kupcima su na raspolaganju i tri vrste Economy amortizera koji se koriste umjesto 14 originalnih namijenjenih za starija vozila. U odnosu na originalne, Economy amortizeri su 20% jeftiniji, te neznatno teži, jer su u njihovoj izradi korišteni jeftiniji materijali. Economy specifikacije su optimalno usklađene sa ostalim komponentama sigurnosnog “trokuta”: točkovi, kočnice, amortizeri.

 

 

U asortimanu Economy dijelova nalaze se i kočione obloge, koje su 32% jeftinije u odnosu na uporedive originalne. U ponudi je šest setova Economy kočionih obloga, koji se nude kao zamjena za 18 najčešće traženih originalnih setova. Sa njima je pokrivena trećina game Volkswagen putničkih i privrednih vozila, Seata i Škode. Volkswagen “gen” ostaje prisutan što znači da Economy kočione obloge imaju identične parametre kočenja kao i odgovarajući originalni dio, ali je njihova cijena povoljnija, jer su namijenjene većem broju različitih vozila.Asortiman Economy auspuha namijenjen je vozilima iz Volkswagen putničkog i privrednog programa, Seata i Škode. Njihova cijena je u prosjeku 33% niža od originalnih auspuha. Ovi dijelovi tačno odgovaraju vozilu, pouzdani su i ispunjavaju najstrožije standarde kvalitete Volkswagen koncerna.Znatno povoljnijim Economy dijelovima, vlasnicima vozila VW, Seat i Škoda pružena je mogućnost da svoj automobil optimalno održavaju bez prevelikog udara na kućni budžet. Kvalitet dijelova i stručnost servisnog osoblja u njihov ugradnji se kao i do sada podrazumjevaju.
 

Datum objave: 24/12/2012
Komentarišite ovaj članak


Auto Shop Magazin

Facebook