Naslovna > Izdvajamo iz sadrzaja > Pravovremeno pripremite svog ljubimca za zimu

Volvo BiH

Pravovremeno pripremite svog ljubimca za zimu

Sigurna vožnja posebno je važna zimi, a osigurati je mogu gume koje održavaju izvrsno prianjanje čak i pri niskim temperaturama...

Kao što je opšte poznato, od sredine narednog mjeseca, vozači su dužni da pripreme svoja vozila za zimsku sezonu. Glavni i najznačajniji dio zimske opreme su naravno kvalitetni zimski pneumatici, bez kojih bi vožnja tokom ovog godišnjeg doba bila nemoguća. Upravo zato su u predstavništvu Volvo-a u BiH spremili atraktivnu akciju, sa popustom na nove pneumatike, te uključenom zamjenom i drugim brojnim pogodnostima u paketu. Zamijenite svoje ljetne gume na vrijeme! U Volvo Car centru Sarajevu nudi se korisnicima do 10% popusta na zimske gume.

 

 

 

 

 

Uz svaki kupljeni set zimskih guma, u ponudi je besplatna zamjena, kao i hotel za gume do iduće sezone već od 40 KM. Iskoristite ovu first minute akciju i prijavite se odmah, jer zaliha zimskih guma je ograničena. Zainteresovani vozači treba da ostavie svoje podatke na web stranici Volvo BiH, a nakon toga biće naknadno kontaktirani od strane zastupnika, kako bi se postigao dogovor oko termina i tako dalje!
 

Datum objave: 14/10/2021
Komentarišite ovaj članak


Auto Shop Magazin

Facebook