Naslovna > Izdvajamo iz sadrzaja > Premijerno predstavljeni najluksuzniji i najprestižniji Mercedes-Benz modeli

STARline Sarajevo

Premijerno predstavljeni najluksuzniji i najprestižniji Mercedes-Benz modeli

posebno mjesto tokom prezentacije zauzelo je i vozilo Maybach GLS 600 koji predstavlja novu formu luksuza u SUV segmentu. Ovaj model proširuje ponudu brenda Mercedes-Maybach kombinujući dizajn karoserije i tehničku osnovu GLS-a...

U prisustvu brojnih zvanica, partnera, kompanija STARline, ovlašteni partner Mercedes-Benza za Bosnu i Hercegovinu premijerno je predstavila devet novih Mercedes-Benz modela: AMG GLE 53 4MATIC+ Coupé, AMG GLE 63 S 4MATIC+, GLE 350 e 4 Matic, AMG G63, G 500, Maybach S 580 4MATIC, Maybach GLS 600 4MATIC, S 500 4Matic Sedan long i EQS 350. U pitanju su modeli koji nikoga ne ostavljaju ravnodušnim bilo da je riječ o ljubiteljima sportske elegancije, luksuza, snage ili električne mobilnosti, u svakom slučaju posljednji krik mode i primjene novih tehnologija u autoindustriji.

 

 

 


„Svakodnevno svjedočimo različitim inovacijama i napredovanju tehnologije u različitim oblastima, a večeras svjedočimo posljednjim inovacijama automobilske industrije. Tu su novi, napredni i moderni velikani, novi Mercedes-Benz automobili koji se po prvi put nalaze na našem tržištu. Za sve one koji vole udobnost, kvalitet, uspjeh, luksuz, eleganciju, najbolje ili ništa. Siguran sam da će svako od vas pronaći automobil koji dogovara vašim potrebama“, rekao je tokom obraćanja gostima direktor kompanije STARline Adis Kepeš.Tokom večeri, predstavljena su vozila koja su sinonim udobnosti, luksuza, elegancije, sportskog duha i snage. A na kraju je prezentovana potpuno nova električna limuzina EQS 350. Dizajneri Mercedes-Benza pomirili su tradiciju i savremenost u dizajniranju vozila budućnosti.

 


„Želim se zahvaliti našim klijentima što kontinuirano prepoznaju kvalitet i sve ono što nudi  Mercedes-Benz brend i mi kao kompanija STARline. Naš cilj je zadovoljstvo klijenata i stoga težimo da konstantno radimo na unapređenju naših usluga u želji da odgovorimo na sve kompleksnije potrebe naših klijenata. Mislim da smo u tome uspješni i da održavamo lidersku poziciju premium segmenta u autoindustriji što dokazuju i novi modeli koji su večeras razlog našeg okupljanja“ istakao je Adis Kepeš.

Datum objave: 27/05/2022
Komentarišite ovaj članak


Auto Shop Magazin

Facebook