Naslovna > Izdvajamo iz sadrzaja > Program svjetskog prvenstva u biciklizmu

Istočno Sarajevo

Program svjetskog prvenstva u biciklizmu

Danas u 13.00 časova počinje dugo očekivano i dugo najavljivano svjetsko prvenstvo u biciklizmu, a organizator je i objavio detaljan raspored ovog događaja...

Prva trka, kojom će zvanično biti otvoreno prvenstvo je hronometar na Palama. Tačan početak će biti danas, Srijeda, 6. oktobar, start 13 časova, dok je proglašenje pobjednika oko 15:45. Druga trka - timski hronometar održaće se sutra, 7. oktobar, Spasovdanska ulica Istočno Novo Sarajevo, sa startom u 17 časova, dok je kraj predviđen oko 17:45 časova. Nakon kraja druge trke slijedi i svečano otvaranje, čija ceremonija počinje u 19 časova.

 

 

 

 

 

Ukoliko vremenski uslovi budu dozvolili ceremonija će biti održana na Trgu Srbija, u suprotnom mjesto državanja će biti Sportska dvorana u Istočnom Novom Sarajevu. Zatim u narednim danima slijede atraktivnija dešavanja, Mediofondo trka zakazana je u subotu 9. oktobaa. Start je u 11 časova, Spasovdanska ulica Istočno NovoSarajevo, cilj je ispred hotela Rajska Dolina na Jahorini oko 14. časova. Tada otprilike počinje i proglašenje pobjednika. Na kraju je Granfondo trka - nedjelja 10. oktobar. Start u 10 časova Spasovdanska ulica Istočno NovoSarajevo, cilj je ispred hotela Rajska Dolina na Jahorini oko 14, a tada otprilike počinje i proglašenje pobjednika.

Datum objave: 06/10/2021
Komentarišite ovaj članak


Auto Shop Magazin

Facebook