Naslovna > Vijesti > Prve zvanične fotografije i informacije

Mercedes – Benz C AMG Line 2014

Prve zvanične fotografije i informacije

Pogled sa boka automobila oktriva nam masivne pragove, a zadnji dio je takođe izuzetno dominantan...

Mercedes – Benz nastavlha da oktriva potpuno nove verzije nove generacije svog modela C – Klase. Nova verzija AMG Line ima poptuno novi dizajn i tehniku, a prema svojim karakteristikama i specifikacijama biće smješten ispod najsnažnije verzije C 63 AMG. Automobil izgleda zaista jedinstveno, a krase ga sportski AMG detalji.

 

Što se prednjeg dijela automobila tiče, nejga krase AMG branici, koji su mnogo agresivniji u ovoj novoj generaciji nego što je to bio slučaj sa prethodnim modelom. Pogled sa boka otrkiva nam masivne pragove, a zadnji dio je takođe izuzetno dominantan, a karakteriše ga modifikovani branik sa difuzorom, te dvije masivne cjevi izduvnog sistema.

 

Hrom je zastupljen i na drugim dijelovima ovog automobila. Međutim, poseban detalj ipak predstavljaju atraktivne AMG  18 – inčne felne , kao i specijalna titanijumska boja. Što se ostalih promjena tiče, one su zahvatile sniženo oslanjanje za 15 mm, te sportski podešen upravljač. Kočioni ssitem je perforiran. Cijena ovog automobila još uvijek nije objavljena. 

Datum objave: 30/12/2013
Komentarišite ovaj članak


Auto Shop Magazin

Facebook