Naslovna > Vijesti > Renault Trucks smanjuje potrošnju goriva

Intermat 2012

Renault Trucks smanjuje potrošnju goriva

Renault Trucks će se predstaviti na salonu Intermat u Parizu (Villepinte) od 16. do 21.aprila 2012. Proizvođač će izložiti najnovije iz game vozila za građevinarstvo, kao i brojne verzije Optifuel Solutions za profesionalce u građevinarstvu.

Od 16. do 21. aprila Renault Trucks nastupit će na salonu Intermat u Parizu (Villepinte), namijenjenom za profesionalce u građevinarstvu, gdje će predstaviti cijelu gamu vozila za građevinarstvo. Njegovi klijenti upoznat će se s najnovijim izvedbama vozila kao što su Renault Premium Lander Optitrack 6x2 i Renault Kerax XTREM 8x4. Renault Midlum 4x4 i Renault Maxity kiper predstavit će ostatk game.

 

Štand Renault Trucksa (u dvorani 6, odjeljak C br. 75) istaknut će rješenja za smanjenje potrošnje goriva koja su dostupna za njegove klijente - obuka o racionalnoj vožnji Optifuel Training, nova usluga Optifuel Academy za optimiziranu potrošnju već od prvog kilometra, softver za upravljanje i nadgledanje flote vozila Optifleet, softver za praćenje potrošnje vozila Optifuel, GPS aplikacija za teška vozila za pametne telefone kako bi se izbjegli nepotrebno prijeđeni kilometri. Klijenti iz ove industrije vidjet će praktične korisne primjere za njihove svakodnevne aktivnosti. S tehnološke strane naglasit će se automatizirani mjenjač Optidriver+ i paket Optiroll koji koristi inerciju vozila za smanjenje potrošnje goriva. Za one koji žele ići i dalje po pitanju energetskih učinkovitosti tu je Clean Tech prostor namijenjen proizvođačevoj gami vozila a alternativnim energijama. Intermat je istinska prilika za Renault Trucks da pokaže svojim kupcima sva sredstva i mogućnosti za smanjenje potrošnje goriva koje je razvio krenuvši od samog dizajna vozila do njegova korištenja.

Datum objave: 22/03/2012
Komentarišite ovaj članak


Auto Shop Magazin

Facebook