Naslovna > Auto moto sport > Renault Trucks u zasjedi

FIA European Truck Racing Championship

Renault Trucks u zasjedi

S osvojenim drugim mjestom i četiri mjesta na podijumu, vikend u Nogaru bio je uspješan za tim Renault Trucks-MKR Technology, koji je zadržao prvo mjesto u ekipnom rangiranju. Lijepo vrijeme privuklo je gomilu gledatelja, a 350 francuskih i stranih klijenata, koje je pozvao Renault Trucks, uživalo je u ovome događaju.

Osvajanje 4 mjesta na podijumu u četiri utrke postaje navika za tim Renault Trucks-MKR Technology! Motiviran prvim događajem na domaćem terenu francusko-češki tim bio je samouvjeren i uspješan tijekom čitavog vikenda jer su njegovi vozači jedan za drugim osvajali mjesta na podijumu. Adam Lacko imao je najbolji rezultat i osvojeno drugo mjesto u subotnjoj utrci. U sveukupnom ekipnom poretku tim Renault Trucks-MKR Technology i dalje ostaje na vodećoj poziciji s ukupno 404 boda.

 

Za vrijeme Francuskog Truck Racing Kupa tim Aravi također je bio uspješan s “pole“ pozicijom u svojoj etapi na jugo-zapadu i u nedjelju pobjedom Lionel Montagnea u Renault Premiumu. Ovo je omogućilo da se tim popne za dva mjesta u sveukupnom rangiranju odmah iza lidera.Za vrijeme prvih vikend utrka na francuskom tlu od kad je počelo prvenstvo Renault Trucks pozvao je oko 350 francuskih i stranih klijenata. „Pace Truck“ za ovaj događaj bilo je vozilo Renault Premium Route. Renault Trucks iskoristio je događaj kako bi lansirao novu kampanju „French Talents“ koja naglašava proizvođačeve francuske korijene stavljajući na vozila upadljive oznake kako bi se privukla pažnja posjetitelja. Timski vozači posebno su bili popularni od strane TruckDrivers’ Club, čiji su organizatori na široko dočekali svoje članove i primili nove! Renault Trucks predstavio se na razini u ova dva dana i vidljiva je bila njegova popularnost, posebno u boutique koji se nalazio pokraj štanda MKR Technology i koji je bio cijeli vikend dupkom pun obožavatelja.

Datum objave: 03/07/2012
Komentarišite ovaj članak


Auto Shop Magazin

Facebook