Naslovna > Vijesti > Sajam privrede, poljoprivrede i turizma „BROD 2016.“

Optima

Sajam privrede, poljoprivrede i turizma „BROD 2016.“

Jedan od glavnih izlagača na Sajmu privrede, poljoprivrede i turizma “BROD 2016.” i ove godine su članice NESTRO grupacije, “Rafinerija nafte Brod” a.d. Brod i “OPTIMA Grupa” d.o.o. Banja Luka koji se održava 09. i 10.09.2016. godine u Brodu.

Kontinuirano prisustvo “Rafinerija nafte Brod” a.d. Brod na ovom sajmu sa tradicijom, podrška je lokalnoj zajednici i njenom privrednom razvoju, kao i ekonomskom razvoju Republike Srpske i Bosne i Hercegovine.  Jedina domaća Rafinerija koja se bavi proizvodnjom naftnih derivata zapošljava skoro 1.000 radnika, a svoje proizvode plasira na domaće, regionalna i tržišta evropske unije. Plasman na ovim zahtjevnim, kontrolisanim tržištima, obezbjeđen je isključivo kvalitetom naftnih derivata  iz “Rafinerija nafte Brod” a.d. Brod, koji su pod stalnom kontrolom fabričke laboratorije, jedne od najmodernijih u regionu, na svim etapama, od trenutka prijema nafte pa sve do izdavanja certifikata za gotove proizvode.

 


IV-ti Sajam privrede, poljoprivrede i turizma “BROD 2016.”  otvorila je Željka Cvijanović, predsjednica Vlade Republike Srpske koja je istakla da je Sajam u Brodu mjesto na kojem se sastaju ponuda i potražnja.
Načelnik opštine Brod Ilija Jovičić zahvalio se predstavnicima Vlasti Republike Srpske kao i generalnom direktoru “Rafinerija nafte Brod” a.d. Brod Andreju Getingeru na prisustvu i podršci sajmu i lokalnoj zajednici.


 

Datum objave: 10/09/2016
Komentarišite ovaj članak


Auto Shop Magazin

Facebook