Naslovna > Vijesti > Seat Leon ST

Fotografije u javnosti

Seat Leon ST

Prije nego što je kompanije odlučila da zvanično predstavi ovaj automobil, fotografije su već našle svoj put do interneta...

Iako je premijera Seatovog modela Leon ST zakazana je za Frankfurtski salon u septembru fotografije i informacije su već procrile na internetu, te nema sumnje da će ovaj model bii zasigurno jedna od glavnih zvijezda u Frankfurtu.



Seat je svoju novu hatchback generaciju Leona predstavio 2012. godine. Nedavno je predstavljen Leon SC, atraktivnija verzija modela sa troja vrata a sada je na red došao i još praktični ST. Ono čime ovaj model može da se pohvali jeste  zapremina prtljažnika koja iznosi 587 litara.

 

Osim što Leon ST izgleda kao izduženi hatchback, od osnovnog modela odvajaju ga novi aluminijumski naplatci, kao i šine na krovu. Skoro sve ostalo na automobilu izgleda identično osnovnoj verziji Leona, tako da ovakav izgled automobila nikoga nije iznenadio.

 

Pod haubom Leona ST u ponudi će biti isti motori kao i kod druge dve verzije modela. Možemo očekivati TSI motore zapremina 1,2 litra sa 86 KS (63 kW) i 1,8 litara koji razvija 180 KS (132 kW). U ponudi će biti i 1,6 TDI koji razvija 90 KS (66 kW) ili 105 KS (77 kW), kao i 2,0-litarski TDI snage 150 KS (110 kW) ili 184 KS (135 kW). 
 

Datum objave: 21/07/2013
Komentarišite ovaj članak


Auto Shop Magazin

Facebook