Naslovna > Vijesti > Servisna akcija u novom Hyundai centru

Od 15. maja - do 15. juna 2013.

Servisna akcija u novom Hyundai centru

Popust se odnosi na set kvačila, zamajac, kočioni sistem, amortizere, alu felge, dodatnu opremu i veliki servis do 15 %, a pored toga punjenje klima uređaja za 55 KM, odnosno punjenje i dezinfekcija iste za 75 KM, ugradnju senzora od 350 KM, ugradnja ksenon svjetala od 550 KM i još druge dodatne pogodnosti...

Novi Hyundai servisni centar opremljen je sa najsavremenijom opremom i stručnim kadrovima, jedan je od najmodernijih Hyundai centara u Evropi. Ukoliko želite da pogledate naš centar odmah i da se sami uvjerite možete pogledati virtualnu prezentaciju novog Hyundai prodajno servisnog centra na web stranici www.hyundai.com/ba, a naravno i posjetiti nas na lokaciji Bare, Šip u ulici Branilaca Sarajeva 4c.

 

Sa novim servisnim centrom Hyundai može obećati svojim kupcima vrhunsku uslugu, prijem vozila bez čekanja i garanciju na izvršene radove, pa tako Hyundai servis nudi ugradnju kvalitetnih i originalnih rezervnih dijelova sa garancijom od 12 mjeseci odnosno 20.000 pređenih kilometara. Ono što Hyundai ističe svim vlasnicima vozila bez obzira o kojoj marki vozila da se radi jeste: »Zašto je original jeftiniji od neoriginala?« Ugradnjom jeftinih zamjenskih dijelova skraćujete životni vijek automobila, te dovodite u pitanje funkcionalnost istog kao i vašu sigurnost.

 

Iako je Hyundai u martu širom svoje dilerske mreže organizirao već tradicionalnu servisnu akciju »Servisiraj, ne riskiraj!«, Hyundai ovaj put želi da iznenadi sve svoje kupce sa servisnom akcijom koja će biti organizirana samo u novo otovorenom servisnom centru Bare, Šip.

 

Popust se odnosi na set kvačila, zamajac, kočioni sistem, amortizere, alu felge, dodatnu opremu i veliki servis do 15 %, a pored toga  punjenje klima uređaja za 55 KM, odnosno punjenje i dezinfekcija iste za 75 KM, ugradnju senzora od 350 KM, ugradnja ksenon svjetala od 550 KM i još druge dodatne pogodnosti.

 

Za više informacija i rezervaciju vašeg termina kontaktirajte nas na 033 290 025 ili pošaljite email na prijemvozila@hyundai.ba

Datum objave: 14/05/2013
Komentarišite ovaj članak


Auto Shop Magazin

Facebook