Naslovna > Vijesti > Servisna akcija za vlasnike Ford vozila

Ford

Servisna akcija za vlasnike Ford vozila

Vaš Ford počinje život u potpunosti opremljen Ford originalnim dijelovima koji su dizajnirani da bi savršeno odgovarali i djelovali jedni sa drugima. Da bi se održala sigurnost i performanse Vašeg vozila, važno je nastaviti koristiti originalne Ford rezervne dijelove sa istim visokim standardom kvalitete.

Samo sa redovnim pregledima i održavanjem vozila u Ford ovlaštenom servisu u toku godine ili nakon predjene odredjene kilometraže - šta god nastupi prije, Vaše vozilo je sigurno za vožnju i u dobrom stanju.

 

Na taj način možete izbjeći dodatne troškove popravaka ali i povećavate vrijednost Vašeg vozila u preprodaji.Kompanija F-AC nastavlja sa praksom uvođenja novih akcija, popusta i pogodnosti za svoje kupce i korisnike servisa.Svi vlasnici Ford automobila starijih od 4 godine će biti u prilici da besplatno pregledaju svoj automobil u ovlaštenim F-AC Ford servisima u Sarajevu, Mostaru i Banja Luci do 05.12.2012. godine. Akcija je smišljeno tempirana u vrijeme kada se vozači već pripremaju za zimsku sezonu koja u Bosni i Hercegovini počinje 15. novembra.U periodu trajanja akcije od 05.10. do 05.12.2012. godine, F-AC će ponuditi popust od 20 posto na sve originalne rezervne dijelove za automobile brenda Ford, dok je kupcima osigurana besplatna ugradnja kupljenih dijelova u ovlaštenom Ford servisu.F-AC savjetuje svojim kupcima da posjete Ford ovlaštene servise i provjere stanje svojih četvretočkaša uz impresivan niz pogodnosti koje se nude u ovoj akciji.

Datum objave: 19/10/2012
Komentarišite ovaj članak


Auto Shop Magazin

Facebook