Naslovna > Izdvajamo iz sadrzaja > Stellantis danas održava „EV Day 2021“ Dan električnih vozila 2021

Stellantis N.V

Stellantis danas održava „EV Day 2021“ Dan električnih vozila 2021

AMSTERDAM, 8. jula, 2021. -- Stellantis N.V. (NYSE / MTA / Euronext Paris: STLA) u 14:30h po centralnoevropskom vremenu / 8:30h po istočnoameričkom vremenu održava svoj Dan električnih vozila2021. Karlos Tavares, glavni izvršni direktor grupe Stellantis, će podijeliti sveobuhvatnu strategiju elektrifikacije grupe. Teme prezentacije uključuju...

Značajna ulaganja u tehnologiju elektrifikacije i povezani softver. Kako ostati lider u efikasnosti sauvećanomsinergijeom udružene kompanije. Konkurentni elektrifikovani proizvodi koji unapređuju jedinstveni karakter svakog vozila brendovakompanije. Ponuda celog paketa rešenja za fizička lica, poslovne i flotne klijente kojom je posedovanjeBEVautomobila /električnih vozila na baterije  jednostavnije.Fleksibilne, po dizajnu BEV platforme i električni pogonski moduli koji pokrivaju veliki broj segmenata vozila kako bi se postigla ekonomija volumena i unapredila efikasnost. Baterije za električna vozila koje su vodeće u klasi što se tiče energetske efikasnosti i cjene.

 

 

 

 

 

Stellantis je takođe danas najavio preliminarna očekivanja kada je reč o rezultatima trgovanja u prvoj polovini 2021. i određene finansijske rezultate. Kompanija očekuje snažne rezultate marži u prvoj polovini 2021. godine, zahvaljujući pozitivnim cijenama i ponudi tj. izboru proizvoda. Globalni Stellantis tim je takođe odlučno reagovao na ograničenja količina izazvanih manjkom poluprovodnika, sprovodeći veoma efikasne mere kontrole troškova. Kao rezultat toga, očekuje se da prilagođene marže operativnih prihoda u prvoj polovini 2021. budu iznad prethodno iskomuniciranog predviđenog raspona godišnje marže od 5,5% do 7,5%, uprkos gubicima obima u poređenju sa planiranim stopama proizvodnje. U prvoj polovini 2021. godine, u skladu sa očekivanjima iskomuniciranim tokom konferencije o rezultatima prvog kvartala 2021. godine, Stellantis očekuje negativne industrijske slobodne tokove gotovine zbog negativnog uticaja obima proizvodnje, koji su bili niži od očekivanih, na obrtni kapital. Veoma obećavajući početak sprovođenja sinergija, na dobrom putu da premaše cilj u prvoj godini, bi trebalo da značajno doprinese godišnjem rezultatu bilansu toka gotovine, za koji se i dalje očekuje da bude pozitivan. Detalji o pristupanju digitalnom događaju Dan električnih vozila 2021. grupe Stellantis su dostupni u odjeljku Investitori na internet prezentaciji grupe Stellantis:www.stellantis.com. Događaj počinje u14:30h po centralnoevropskom vremenu / 8:30h po istočnoameričkom vremenu.
 

Datum objave: 08/07/2021
Komentarišite ovaj članak


Auto Shop Magazin

Facebook