Naslovna > Teme > Svečano otvoren novi centar u Lukavcu
FOTO GALERIJA (11)

Hyundai širi mrežu dilera u BiH

Svečano otvoren novi centar u Lukavcu

Nakon 15 godina poslovanja u Zeničko-dobojskom kantonu Autocentar Ganjgo d.o.o. iz Matuzića svečano je otvorio svoj novi, drugi prodajno-servisni centar u Lukavcu, pored Tuzle...

 

Preduzeće Autocentar Ganjgo d.o.o. iz Matuzića svečano je otvorilo i pustilo u rad novi prodajno-servisni centar Huyndaija, u Lukavcu pokraj Tuzle. Novi objekat izgrađen je i uređen po najsavremenijim korporativnim standardnima korejskog proizvođača. Podsjećamo da je preduzeće Autocentar Ganjgo ovlašteni diler Hyundaija još od 2004. godine, te da je do sada veoma uspješno poslovalo u Matuzićima, opština Doboj Jug, gdje se između ostalog nalaze i prodajni salon, odnosno servis Hyundaija, te sjedište preduzeća. U proteklih 15 godina prodali smo više od hiljadu Hyundai vozila, što nam je bio podstrek da naš posao iz Matuzića i Zeničkoj-dobojskog kantona proširimo i na Tuzlanski kanton odakle nam je u proteklom periodu dolazio i veliki broj naših kupaca. Lukavac je izabran kao lokacija za izgradnju novog servisnog centra, jer predstavlja idealnu poziciju pokraj magistralnog puta, a moram istaći da smo naišli i na veliko razumijevanje lokalne uprave koja nam je pomogla u realizaciji jednog ovako velikog projekta. Sam centar se prostire na 2.000 metara kvadratnih i u okviru njega se nalaze izložbeni salon i servis, koji je opremljen po najsavremenijim standardima korejskog proizvođa i u kojem rade sertifikovani i stručno obučeni kadrovi. Zahvalio bih se svim našim poslovnim partnerima i klijentima koji su došli na svečano otvaranje i pozvao bih sve ljubitelje Hyundaija da dođu u novi centar i uvjere se u vrhunski nivo usluge koju ovdje pružamo – izjavio je Muamer Ganjgo, direktor i vlasnik Autocentar Ganjgo d.o.o.

 

 

Otvaranje novog centra u Lukavcu pored Tuzle, koji zajedno sa Sarajevom, Doboj Jugom, Banjom Lukom, Brčko Distriktom i Mostarom predstavlja šesto Hyundai predstavništo u BiH je od velikog značaja i za korejskog proizvođača automobila. Hyundai iz godine u godinu ostvaruje sve bolje prodajne rezultate na bh. tržištu, što je između ostalog i zasluga predanog rada svih njegovih predstavnika. Veoma smo ponosni što je jedan od njih, Autocentar Ganjgo danas proširio svoje poslovanje unutar Hyundaija sa novim prodajno-servisnim centrom, koji je svojevrsna potvrda našeg konstantnog razvoja i uspona na bh. tržištu – kazala je Amra Makan, marketing i PR menadžer kompanije Hyundai BH. Podsjećamo da Hyundai u BiH danas nudi pet modela iz putničkog programa: i10, i20, i30, Elantra i Ioniq. Tu su i veoma popularni SUV modeli: Kona, Tucson i Santa Fe, dok se u programu komercijalnih vozila nalazi kombi H1. Hyundai na svoja vozila daje jedinstvenu petogodišnju garanciju ili do 100.000 pređenih kilometara.

 

Datum objave: 15/12/2019
Komentarišite ovaj članak


Auto Shop Magazin

Facebook