Naslovna > Vijesti > Teaser otkriva evolucionarni dizajn

2015 Audi TT

Teaser otkriva evolucionarni dizajn

Iako je dizajn već viđen, sa teaser fotografije možemo da zaključimo da će ovaj automobil, između ostalog, imati izuzeto agreisvnu liniju krova...

Audi je, na radnost mnogobrojnih obožavaoca, na internetu objavio novu teaser fotografiju za svoj 2015 TT nadolazeći model. Naime, ovaj automobil će svoju premijeru imati na sajmu automobila u Ženevi. Ova teaser fotografija otkriva da će automobil da zadrži svoj evolucionarni dizajn, po kome je i trenutni TT model prepoznatljiv.

 

Dakle, dizajn je već viđen, a mi možemo da zaključimo da će automobil imati agresivnu liniju krova, te LED treće stop svjetlo cijelom dužinom. Pored toga, ovaj automobil će da bude opremljen i istaknutim blatobranima, a posjedovaće karakteristike TT linije. Mnogo toga o ovom modelu Audi nije želio da oktriva.

 

Informacije su davane „na kašičicu“,  pa ono što sada zaisigurno znamo jeste da enterijer ovog modela karakteriše 12,3 – inčnu digitalnu instrument grupu, upravljač koji je „zaravnjen“ te mnoštvo aluminijumskih ukrasa. Ostali detalji uključuju i potpuno novu komandnu tablu i nešto drugačiju centralnu konzolu.

 

Još uvijek Audi nije želio da iznese tehničke specifikacije ovog modela, ali ono što znamo jeste da će on da bude baziran na MQB platformi, a biće ponuđeni različiti dizelski i benzinski motori. Pretpostavlja se da će biti riječ o 1.8 litarskom TFSI motoru sa 180 ks, odnosno 2.0 litarskom TFSI motoru, koji će biti dostupan u konfiguracijama koje razvijaju 200 i 300 KS.  

Datum objave: 03/03/2014
Komentarišite ovaj članak


Auto Shop Magazin

Facebook