Naslovna > Izdvajamo iz sadrzaja > U ponudi kompleti originalnih točkova

Volvo BiH

U ponudi kompleti originalnih točkova

U Volvu je trenutno na snazi odlična prilika za kupovinu originalnih zimskih točkova prije zime, a iz centra garantuju najbolju ponudu sa garantovanom isporukom za blagovremene narudžbe...

Pored široke i veoma aktraktivne ponude novih Volvo automobila, u centru je trenutno, u skladu sa sezonom prelaska na zimsku opremu u ponudi veliki izbor originalnih setova zimskih točkova, koji su  osmišljeni kombinujući vrhunske gume najboljih marki sa aluminijskim Volvo naplacima uz najpovoljnije cijene. Međutim ova prilika traje kratko, jer ovako primamljivu ponudu vjerovatno više neće biti moguće pružiti u narednim mjesecima.

 

 

 

 

 

Prema najavama, i prema trenutnoj situaciji na svjetskom tržištu, uskoro bi moglo doći do nestašice točkova zbog smanjenih lanaca snabdijevanja, koji već dugo stvaraju probleme u autoindustriji. Zbog toga je baš sada pravi trenutak. Vozačima se preporučuje da na vrijeme i odaberu točkove koji unaprijeđuju stil i brinu da Volvo svojim vozačima pruži najviše čak i zimi, kako u sigurnosnom, tako i u vizuelnom smislu.

 

Datum objave: 26/10/2021
Komentarišite ovaj članak


Auto Shop Magazin

Facebook