Naslovna > Izdvajamo iz sadrzaja > Ušteda na zimskim gumama uz besplatnu montažu

Volvo BiH

Ušteda na zimskim gumama uz besplatnu montažu

Sigurna vožnja posebno je važna zimi, a osigurati je mogu gume koje održavaju izvrsno prianjanje čak i pri niskim temperaturama...

Zamjena ljetnih pneumatika na vrijeme je od velikog značaja! U Volvo Car centru Sarajevu u ponudi je do 10% popusta na zimske pneumatike. Uz svaki kupljeni set zimskih pneumatika, obezbjeđena je besplatna zamjena, kao i hotel za gume do iduće sezone već od 40 KM! Vozačima se savjetuje da iskoriste ovu first minute akciju i da se prijave  odmah, jer zaliha zimskih guma je ograničena! Kako bi iskoristili ovu akciju vozači treba da ostave svoje podatke na web stranici centra, a a poslije toga će biti kontaktirani od strane servisa!

 

 

 

 

 

 

Da li polovni automobil više klase može biti toliko kvalitetan da uopšte ne izgleda polovno? Volvo Selekt odabir poseban je program u koji su uključena samo najbolja polovna Volvo vozila na tržištu, koja su dodatno poboljšana – sa 12-mjesečnom garancijom, provjerom u više od 100 tačaka za postizanje najviših standarda, ažuriranim softverom, mobilnom asistencijom i 30-dnevnim obećanjem zamjene! U Volvo Car centru Sarajevo se čini sve da kupovina polovnog vozila bude potpuno pouzdana i sigurna: u ponudi su odlični uslovi finansiranja, zamjenu staro za staro i širok izbor auto osiguranja. Ukoliko se odluče da  iskoriste akcijsku ponudu, vozači mogu da odvezu svog novog ljubimca već od 399 KM mjesečno!
 

Datum objave: 01/11/2021
Komentarišite ovaj članak


Auto Shop Magazin

Facebook