Naslovna > Izdvajamo iz sadrzaja > Visokokvalitetni, studijski "prostorni zvuk" čak i tokom vožnje

Mercedes-Benz i Apple Music postali poslovni partneri

Visokokvalitetni, studijski "prostorni zvuk" čak i tokom vožnje

Vozači Mercedes-Benza koji su se pretplatili na Apple Music mogu odmah u svom automobilu slušati sve veći izbor pjesama i albuma iz Spatial Audioa, koji pokrivaju sve žanrove uključujući hip-hop, country, latino, pop, klasiku i još mnogo toga...

Apple i Mercedes-Benz su nedavno objavili da će raditi zajedno, a u budućnosti će „prostorni audio sadržaj“ Apple Music-a biti dostupan na MBUX infotainment sistemu u nekoliko Mercedes-Benz modela, omogućavajući vozačima Mercedes-Benza da uživaju u visokokvalitetnom studijskom zvuku u automobilu uz potpuno impresivno iskustvo. odlično iskustvo slušanja. Apple Music „prostorni audio sadržaj“ koji podržava Dolby Atmos je dostupan na MBUX infotainment sistemu u Mercedes-Maybach, EQS, EQS SUV i Mercedes-Benz modelima kao što su EQE i S-Klasa. Bolji studijski zvuk od bilo koje koncertne dvorane.

 

 

 


Apple Music takođe nudi odabrane Spatial Audio liste za reprodukciju, kao što su Spatial Audio Experience: Driving Music i Spatial Audio Experience: Hip Hop, gdje slušaoci mogu istraživati i otkrivati pjesme svojih omiljenih izvođača. Osim toga, pretplatnici imaju pristup punom katalogu Apple Music-a od 100 miliona pjesama, hiljadama lista za reprodukciju po izboru urednika i dnevnim odabirima najboljih svjetskih muzičkih stručnjaka, uključujući putem “Apple Music 1”, “Apple Music Hits” Svi izvođači i domaćini emituju sa globalnim radio stanicama uživo poput "Apple Music Country".

Datum objave: 21/10/2022
Komentarišite ovaj članak


Auto Shop Magazin

Facebook