Naslovna > Automobili > Lexus > RC > Vrhunski luksuz

Lexus RC

Vrhunski luksuz

Lexus RC 350, 2015. godine stiže na tržište sa veoma zanimljivim dizajnom i visokim performansama kao nijedan Lexus prije njega. Razvijen kao samostalni model, a ne kao izdanak sedana sa dvoje vrata, RC nudi perforomanse, individualnost, vrhunski luksuz i tehnologije koje njegova karoserija obećava ...

Lexus očekuje da će RC da privuče narednu generaciju kupaca luksuznih vozila kao i nove kupce ovom brendu. Dok RC 350 privlači pažnju vrhunskim eksterijerom, njega istovremeno karakteriše efikasnost pogonskog agregata. Ovaj model u standardnoj verziji je opremljen V6 motorom zapremine 3.5L koji razvija 306s snage i koji je uparen sa osmostepenom Sport Program Direct Shift transmisijom koja omogućava modelu sa pogonom na zadnje točkove da ostvari laganu akceleraciju, predvidivi obrtni momenat i dobru ekonomičnost potrošnje goriva.

 


Ključna stvar za odlično upravljanje ovim modelom je njegova ultra kruta platforma. RC je najnoviji model koji karakterišu transformacije upravljanja koje je Lexus počeo sa trenutnim GS modelom i prenio na novi IS sportski sedan.Od početka dostupnosti, Lexus će nuditi novi RC 350 model sa sistemom pogona na zadnje i na sva četiri točka pri čemu će ovaj drugi koristiti šestostepenu automatsku transmisiju, kao i F Sport verzija. F Sport verzija će biti specifična po tome što vozilo karakteriše kao standardno adaptivno varijabilno oslanjanje kao i Lexus Dynamic Handling sistem koji uključuje upravljanje zadnjim točkovima.

Datum objave: 06/12/2014
Komentarišite ovaj članak


Auto Shop Magazin

Facebook