Naslovna > > Za porodice željne avanture

Fiat Freemont Corss

Za porodice željne avanture

Automobil je u potpunosti dizajniran da zadovolji svo potrebe modernih prodica koji žele više prostora…

Na 84. međunarodnom sajmu automobila u Ženevi, Fiat je prikazao Cross verziju modela Freemont. Ovaj model odličan je da zadovolji potrebe svih modernih porodica koje žele više prostora i praktičnosti, a istovremeno je odličan za sve one potencijalne kupce koji jednostavno ne žele da odustanu od atraktivnog izgleda automobila. Upravo to im i nudi ovaj Fiatov urbani automobil.

 

Freemont model kombinuje fleksibilnost i funkcionalnost sa modernim i originalnim stilom, te je sada već sasvim jasno da će biti favorit mnogih kupaca. Izgled ovog automobila je izuzetno svjež i atraktivan, što ga u potpunosti izdvaja od opsega kome pripada. Sve ovo je postignuto novim prednjim branikom sa hromiranim umecima, te sjajnom crnom rešetkom motora i istim okvirima svjetala za maglu. Savršen sklad i kompozicija vidljivi su odmah!Ono što ovaj automobil čini još atraktivnijim, svakako su 19 – inčni crni, petokraki Hyper točkovi.

 

 

 

 

 

 

 

Što se unutrašnjosti ovog automobila tiče, nju karakterišu jedinstveni detalji, kao što su crna kožna sjedišta sa sportskim umecima. Opremljen je najsavremenijim 8,4 – inčnim ekranom osjetljivim na dodir, koji nudi satelitsku navigaciju, a posjeduje i DVD player.

 

Nova verzija Fiatovog Freemont Cross modela opremljena je novim 2.9 litarskim MultiJet II motorom sa ručnim mjenjačem, koji raspolaže sa 140 KS, a dostupan je i 2.0 litarski MultiJet II verzija sa ručnim mjenjačem koja raspolaže sa 170 “konja” . Svakako, svim potencijalnim kupcima na raspolaganju je i verzija sa pogonom na sva četiri točka, koja raspolaže sa 2.0 litarskim MultiJet II 16 V motorom od 170 KS, koji je uparen sa petostepenom automatskom transmisijom.

 

 

 

 

 

 

 

Sve ovo ovom modelu osigurava odlične preformanse, tih i precizan rad, te izuzetno primjetan komfor i osjetna udobnost za upravljačem automobila. Tu je i mnoštvo dodataka i brojnih sistema za pomoć vozaču, koji su dizajnirani da obezbijede da uvijek budete sigurni uz Fiat  Freemont Cross, bez obzira na to gdje idete i koliko dugo ćete da putujete. 

Datum objave: 04/03/2014
Komentarišite ovaj članak


Auto Shop Magazin

Facebook