Naslovna > Automobili > Land Rover > Range Rover Evoque > Oduševio Bosance i Hercegovce

Range Rover Evoque

Oduševio Bosance i Hercegovce

Range Rover Evoque predstavljen je prošle godine u Ženevi i već tada pobudio je strasti među ljubiteljima terenaca.

Savršenog dizajna, brz i okretan i time apsolutno primjeren savremenom, zahtjevnom vozaču koji očekuje očaravajuću harmoniju dinamičnog upravljanja i sofisticirane izrade. Opisuju ga kao najmanjeg, najlakšeg i najštedljivijeg Range Rovera dosada. Ipak, neupitna je njegova bezobzirnost u vožnji.Novi Range Rover Evoque osvojio je i Bosance i Hercegovce koji su tokom proteklih nekoliko dana imali priliku testirati ovo vozilo i uvjeriti se u kvalitet istog koji zadovoljava i ukus najzahtjevnijih vozača. Oduševljenosti bh. vozača, kako ljepšeg, tako i jačeg spola, novim modelom Range Rovera idu u prilog izuzetni ostvareni rezultati prodaje u ovoj godini.


Kvalitet novog Range Rovera potvrđuju i brojne nagrade. Atraktivni Range Rover Evoque u svojoj kolekciji posjeduje trenutno čak 103 različita priznanja iz cijeloga svijeta. Osvajanjem prestižne nagrade za Svjetski dizajnerski automobil 2012. godine, koja mu je uručena na međunarodnom autosalonu u New Yorku, Range Rover Evoque prešao je brojku od stotinu primljenih globalnih priznanja. Nagrada je dokaz revolucionarnog i jedinstvenog dizajna Evoquea i potvrda činjenice da je novi Range Rover otvorio novi segment na tržištu.

 

 

""Ekskluzivni zastupnik premium branda Land Rover za BiH je kompanija F-Autocentar d.o.o., koja svim potencijalnim kupcima nudi posebne pogodnosti finansiranja kupovine Range Rover Evoque-a.Također, svi potencijalni kupci imaju mogućnost testiranja ovog vozila uz prethodan dogovor termina sa ovlaštenim osobama F-Autocentra.

Datum objave: 14/12/2012
Komentarišite ovaj članak


Auto Shop Magazin

Facebook